Bliv praktikant med fokus på kundeservice i goboat

Studerer du til serviceøkonom eller læser en relevant uddannelse inde for kommunikation eller marketing? Leder du efter en praktikplads til efteråret 2022? Er du interesseret i oplevelsesøkonomien og hvordan service, brugernes holdning, adfærd og loyalitet kan optimere opfattelsen af et brand og dets oplevelser? Og interesserer du dig for at forbedre indtjening gennem oplevelser af høj kvalitet med bæredygtighed i fokus? Så passer en praktikstilling hos GoBoat måske til dig! 

Hvem er GoBoat

GoBoat blev bragt til live i 2014 i København med et ønske om at gøre vandet tilgængeligt for alle, der har lyst til at stikke til søs. Vi arbejder for at give unikke oplevelser og uforglemmelige minder på vandet til så mange som muligt.

Hos GoBoat har vi respekt for vores omgivelser, og derfor behandler vi vandet med omtanke. Som daglige brugere af havnen har vi et ansvar for at være med til at holde den ren. Den grundlæggende tanke bag GoBoat er derfor også bæredygtig, hvilket går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer på bådene, solcellerne, der er med til at oplade dem og vores bæredygtige træ, som både pavillionen på Islands Brygge og bådenes borde er bygget i.

Vi har lige nu 13 baser lokaliseret over hele verden, herunder i København, London og Melbourne. Vi vækster flere steder i verden med nye placeringer, mens vi samtidig er ved at indføre nye koncepter. Vi har derfor hele tiden brug for nye ildsjæle, der vil være med til at sprede GoBoats maritime vibrationer.

Hvem vi søger

I dag er vores primære produkt sejlturen i København og Odense (i hvert fald for Danmark). Gennem kundeundersøgelser – kvalitative og kvantitative, dialog med vores kunder og crew samt en analyse af vores gæsters adfærd ønsker vi at højne oplevelsen af kvalitet af vores oplevelser. Derudover udvikle nye produkter/oplevelser baseret på vandet.

Som praktikant vil du i din tid hos os være med til at indsamle data som beskrevet. Du vil derefter være med til at udtænke og teste nye produkter og hjælpe vores marketing med at positionere og sælge disse og vores operations med at implementere disse. Derudover vil du være med til arbejdet med at forbedre vores nuværende oplevelser på kryds af tværs af vores afdelinger. Det gælder operations, IT, kundeservice, salg/marketing og growth.

Om du læser på CBS, RUC, KU, KEA eller CPH Business eller andet er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du interesserer dig for oplevelser og har en lyst til at at forbedre dem på baggrund af data. Du bliver del af et marketingteam på 4 personer.

Specifikke kvalifikationer og kompetencer

 • Du er struktureret og arbejder selvstændigt
 • Du kender til metoder til undersøgelser (kvalitativt, kvantitativt mv.)
 • Du er ikke bange for at indsamle data og analysere dem
 • Du er glad for kundekontakt og dialog med kunderne
 • Du er kreativ og er ikke bange for at komme med dine idéer
 • Du er en afslutter og kommer i mål med dine projekter inden for deadline. Selvom vi er et team, er det vigtigt at du selvstændigt tager ansvar for at nå dine opgaver
 • Du er proaktiv, ambitiøs og god til at samarbejde med andre

Hvorfor skal du søge praktik hos GoBoat?

 • Vi skræddersyer en praktikplan, der passer til dine kompetencer og læringsmål
 • Du vil få en mentor fra marketingteamet, som sørger for, at du når dine ønskede mål med praktikforløbet
 • Du vil komme til at arbejde i en spændende, empatisk og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling 
 • Du bliver en del af et stærkt, energisk og ungt team
 • Vi har en uformel og fremtidsrettet kultur
 • Du vil have stor mulighed for at udtrykke dine idéer og udvikle dine kompetencer
 • Vi vægter det sociale aspekt højt og vi sætter altid pris på en hyggelig fredagsbar
 • Der er gratis frokostordning 
 • Mulighed for gratis GoBoat-ture – inden for rimelighedens grænser 😉
Vi forventer opstart i begyndelsen af august 2022 og praktikperioden er minimum 3 måneder. Praktikstedet er placeret centralt i København K. Vi ser helst at arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Send ansøgning (maks. 1 side) samt CV til laura@goboat.dk
 
Samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!