Sådan fungerer GoBoat

Alle kan sejle en GoBoat!

Mere end halvanden million mennesker sejlet med os. Det er sikkert og nemt at sejle vores både og vores crew giver alle nødvendige instruktioner før afgang. Kun personen ved roret, altså kaptajnen, skal være fyldt 18 år.

Du er din egen kaptajn, og der er plads til 8 personer inklusive babyer og børn. Vi har redningsveste til alle. Du kan endda medbringe din hund. Kortet i båden og nedenfor viser, hvilke områder, I må sejle i. Tag din egen picnic med eller køb drikkevarer og snacks hos os.

Kræver ikke licens eller sejlercertifikat

Plads til 8 personer

Lydløse elmotorer

Sejler i et roligt tempo på 3-4 knob

Se sikkerhedsvideoen

Når du sejler med GoBoat er sikkerhed vores første prioritet, både din og andre brugere af havnen. Det er derfor vigtigt, at du føler dig godt klædt på til din tur på vandet. Når du booker, får du endnu mere konkrete instruktioner, både digitalt og før afgang af vores crew.

Se sikkerhedsvideoen for at være bedst muligt forberedt, så du kender til sikker sejlads, regler, hvordan båden styres og generel sikker adfærd.

Kort over GoBoats danske lokationer

Hver lokation er unik med fantastiske seværdigheder og vigtige sikkerhedsregler at respektere. Derfor giver vi dig et fysisk kort i båden, når du sejler med GoBoat. Du kan se kortet digitalt her for at forberede dig på en fantastisk sejleroplevelse med venner eller familie.

Arrow left
Arrow right

Kort over GoBoats danske lokationer

Featured image for the Islands Brygge, København location
Featured image for the Aarhus location
Featured image for the Odense location

Islands Brygge, København

Aarhus

Odense

Mad og drikke

Når du sejler med GoBoat, er det altid en god idé at tage mad og drikkevarer med ombord. Det gør tiden på vandet hyggeligere med en lille picnic til søs.

Du er altid velkommen til at medbringe dit eget, men hvis det skal være lidt lettere, kan du nemt bestille mad og drikkevarer online, når du booker sejlturen. Står du på dagen og mangler prikken over i'et til sejlturen, så kan du altid købe fra vores sortiment ved check ind.

Sortimentet varierer alt efter, hvilken lokation du sejler fra.

tapas fra green island
tapas fra green island

Sådan er du en god kaptajn

For at styre en GoBoat placerer du din dominerende hånd på håndtaget. Vær opmærksom på, at håndtaget styrer i modsat retning af hvor du peger hen. For at sejle frem og bakke, skal du tviste håndtaget til højre for at sejle fremad og til venstre for at bakke.

Hold et vågent øje med andre sejlende og overhold altid sejlretningen, reager i god tid da en båd ikke kan dreje eller bremse specielt hurtigt. Hold dig som udgangspunkt til højre - som i trafikken.

De gule bøjer indikerer at der er lavt vand, så hold venligst afstand til disse områder, så båden ikke sætter sig fast.

Spred den gode stemning og vink til andre sejlende og forbipasserende på kajen.

Firma og privatarrangementer med GoBoat

Gør dit næste firmaarrangement, fredagsbar, sommerfest, fødselsdag eller andet socialt arrangement til en uforglemmelig oplevelse på vandet med dine kollegaer og venner.

Du kan vælge mellem forskellige pakker, der tilgodeser dit behov. Leder du blot efter en hyggelig sejltur eller ønsker I luksus? Du kan tilføje picnickurve, kasketter, beanies, underholdning ombord og endda få dit eget logo på de både, I sejler i.

Vi tilbyder pakker fra 24 personer (3 både) med 8 personer i hver båd. Vores maksimale samtidige kapacitet er 288 personer i København, 24 i Odense og 56 i Aarhus. Er dit arrangement større, kan vi sende mange flere mennesker ud på vandet over nogle timer.

Flere spørgsmål? Vores FAQ har svaret!