Firmaarrangementer og sejlads med GoBoat

big group to go sailing in rental boats copenhagen goboat

Gør dit næste firmaarrangement, fredagsbar, sommerfest eller andet socialt arrangement til en uforglemmelig oplevelse på vandet med dine kollegaer.

Du kan sejle på egen hånd rundt i Københavns Kanaler, Odense, Aarhus eller Aalborg Havn og opleve byen og dens seværdigheder fra vandsiden. Der vil blive skabt en helt særlig atmosfære af nysgerrighed og venlighed blandt jer, når I er på vandet. Medarbejderne kommer tættere på hinanden, da der skabes dybere relationer på vandet mellem mennesker.

Du kan vælge mellem forskellige pakker, der tilgodeser din organisations behov. Leder du blot efter en hyggelig sejltur eller ønsker I luksus? Du kan tilføje kaptajnshatte, underholdning ombord og endda få dit logo på de både, I sejler i.

Vi tilbyder pakker fra 24 personer (3 både) med 8 personer i hver båd. Vores maksimale samtidige kapacitet er 288 personer i København, 32 i Odense, 40 i Aarhus og 16 i Aalborg.

Basic

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet

  • Hyggelig sejltur
  • 8 personer per båd

1 time: 55 kr. pr. person

2 timer: 98 kr. pr. person

Basic med forplejning

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet med drikkevarer og snacks

  • Hyggelig sejltur
  • 8 personer per båd
  • Forplejningskurv med 1 lakridspibe og 1 øl eller vand per person plus 2 poser chips

1 time: 92kr. pr. person

2 timer: 135 kr. pr. person

Ekstra plads

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet med ekstra plads

  • Hyggelig sejltur
  • 6 personer per båd

1 time: 74kr. pr. person

2 timer: 131kr. pr. person

Ekstra plads med forplejning

Den gode sejltur der giver ro og samvær på vandet med ekstra plads og forplejning

  • Hyggelig sejltur
  • 6 personer per båd
  • Forplejningskurv med 1 lakridspibe og 1 øl eller vand per person plus 2 poser chips​

1 time: 123kr pr. person

2 timer:  180kr. pr. person

Pakkerne er baseret på en prissætning pr. person ud fra hhv. 6 eller 8 personer per båd. Ved køb af forplejningskurve vil alle produkter være hyggeligt pakket i en picnic kurv ved ankomst. Længere nede på siden kan du tilføje andre tilkøb så som kaptajnshatte, logo på både og underholdning.

Alle priser er ex moms og et 10% håndteringsgebyr. Betaling: 50% ved reservering og 50% senest 14 dage før sejlads. Afbestilling: Frem til 72 timer før afbestilling refunderes det fulde beløb på nær håndteringsgebyret og evt. tilkøb af logomagneter. Herefter refunderes ikke.

Company Magnet on the bow of the boat

Kaptajnshatte

Få hele den maritime oplevelse til dit næste eventyr og føl dig som en ægte kaptajn på egen båd med en flot kaptajnshat. Så snup en kaptajnhat med ombord på din næste sejlads.

Mange virksomheder booker en kaptajnshat per båd, mens andre køber en hat til alle. Hatten er klar til dig, når du tjekker ind. Den koster DKK 103,20 eksklusiv moms.

Company Magnet on the bow GoBoat End Plastic Waste

Logo på bådens front

GoBoat giver jer mulighed for få jeres navn/logo på bådens stævn. GoBoat producerer en genbrugelig magnet, der kan sættes på fronten af båden, når I skal ud og sejle. Dette giver både synlighed, når I sejler rundt i havnen, samt skaber en unik følelse for de deltagende personer. Samtidig er de speciallavede magneter rigtig gode til at vise jeres virksomhed frem på de sociale medier. I kan tage magneten med hjem efterfølgende og bruge den igen på næste sejltur.

Prisen er 499 kr. ex moms pr. båd.