Firmaarrangementer og sejlads med GoBoat

big group to go sailing in rental boats copenhagen goboat

Gør dit næste firmaarrangement, fredagsbar, sommerfest eller andet socialt arrangement til en uforglemmelig oplevelse på vandet med dine kollegaer.

Du kan sejle på egen hånd rundt i Københavns Kanaler, Odense eller Aarhus Havn og opleve byen og dens seværdigheder fra vandsiden. Der vil blive skabt en helt særlig atmosfære af nysgerrighed og venlighed blandt jer, når I er på vandet. Medarbejderne kommer tættere på hinanden, da der skabes dybere relationer på vandet mellem mennesker.

Du kan vælge mellem forskellige pakker, der tilgodeser din organisations behov. Leder du blot efter en hyggelig sejltur eller ønsker I luksus? Du kan tilføje kaptajnshatte, underholdning ombord og endda få dit logo på de både, I sejler i.

Vi tilbyder pakker fra 24 personer (3 både) med 8 personer i hver båd. Vores maksimale samtidige kapacitet er 288 personer i København, 24 i Odense og 48 i Aarhus. Er dit arrangement længere, kan vi sende mange flere mennesker ud på vandet over nogle timer.

Basic

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet

  • Hyggelig sejltur
  • 8 personer per båd

1 time: 55 kr. pr. person

2 timer: 98 kr. pr. person

Basic med forplejning

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet med drikkevarer og snacks

  • Hyggelig sejltur
  • 8 personer per båd
  • Forplejningskurv med 1 lakridspibe og 1 øl eller vand per person plus 2 poser chips

1 time: 92kr. pr. person

2 timer: 135 kr. pr. person

Ekstra plads

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet med ekstra plads

  • Hyggelig sejltur
  • 6 personer per båd

1 time: 74kr. pr. person

2 timer: 131kr. pr. person

Ekstra plads med forplejning

Den gode sejltur der giver ro og samvær på vandet med ekstra plads og forplejning

  • Hyggelig sejltur
  • 6 personer per båd
  • Forplejningskurv med 1 lakridspibe og 1 øl eller vand per person plus 2 poser chips​

1 time: 123kr pr. person

2 timer: 180kr. pr. person

Pakkerne er baseret på en prissætning pr. person ud fra hhv. 6 eller 8 personer per båd. Ved køb af forplejningskurve vil alle produkter være hyggeligt pakket i en picnic kurv ved ankomst. Længere nede på siden kan du tilføje andre tilkøb så som kaptajnshatte, logo på både og underholdning.

Alle priser er ex moms og et 10% håndteringsgebyr. Betaling: 50% ved reservering og 50% senest 14 dage før sejlads. Afbestilling: Frem til 72 timer før afbestilling refunderes det fulde beløb på nær håndteringsgebyret og evt. tilkøb af logomagneter. Herefter refunderes ikke.

Ofte stillede spørgsmål ved større bookinger

Kan man leje og afhente en GoBoat fra andre steder end jeres lokationer?

Nej, alle sejlture skal starte og stoppe ved GoBoat basen.

Må man medbringe egen mad/drikke ombord?

Ja, det må man gerne. Det er også muligt at købe hos os, se udvalget her.

Tilbyder I afbestillingsgaranti?

Ja, du kan tilkøbe afbestillingsgaranti, når du booker bådene. Med garantien kan du frit afbestille din booking ned til 4 timer før din sejlads – uanset årsag.

Uden en afbestillingsgaranti gælder vores normale afbestillingsregler, som du kan læse ovenover. Bemærk at afbestillingsgarantien ikke dækker friske madvarer og drikke købt online som fx tapas, pizza eller sandwich.

Hvis du ønsker at tilvælge afbestillingsgarantien, skal den købes for hver båd. Dvs. hvis du booker to både, skal du have to gange afbestillingsgaranti for at dække begge både. Afbestillingsgarantien kan ikke annulleres eller tilbagebetales.

Er det muligt at få en til at sejle båden for os?

Nej. En del af oplevelsen er at sejle båden selv og dermed være egen kaptajn ombord. Det er nemt og ligetil, og man bliver instrueret i regler og sikkerhed, når man ankommer.

Hvor mange både har GoBoat?

Antallet af både varierer fra lokation til lokation.

København, Islands Brygge: 40+ både
Odense: 4 både
Aarhus: 6 både

Hvor mange er der plads til i en GoBoat?

Der er plads til maksimalt 8 personer i en GoBoat.

Findes der forskellige bådstørrelser?

Nej. Vi har kun én type båd med plads til 8 personer. Båden har et bord i midten, så der let kan nydes mad og drikke ombord.

Er det muligt at få opbevaret sine ting under sejladsen?

Nej, vi opbevarer desværre ikke personlige genstande. Husk, kun at medbringe, hvad I kan have med ombord. GoBoat fraskriver sig alt ansvar og erstatningspligt over for de personlige genstande, der medtages ombord – herunder elektronik, beklædningsdele osv.

Må man drikke alkohol ombord på båden?

Alle passagerer må indtage maksimum 2 genstande per person. Vi beder om mådehold og god opførsel.

Det er kun tilladt at medbringe øl, vin og drikkeklar alkohol er tilladt. Vi forbeholder os retten til at konfiskere stærk spiritus, da dette ikke er tilladt på vores både. Hvis der medbringes for store mængder vin og øl vil vi også konfiskere dette. Al konfiskeret alkohol vil blive udleveret efter endt sejlads.

Vi forbeholder os desuden retten til at afvise fulde gæster inden afgang. I sådan et tilfælde vil der ikke være nogen refundering.

Husk, at havnen er et offentligt og travlt sted. Der er mange, der bor tæt på havnen og kanalerne. Sikkerhed er meget vigtig, både din og andres. Vis respekt og ansvar, når du færdes i havnen. Her kan du læse vores alkoholpolitik.

Company Magnet on the bow of the boat

Kaptajnshatte

Få hele den maritime oplevelse til dit næste eventyr og føl dig som en ægte kaptajn på egen båd med en flot kaptajnshat. Så snup en kaptajnhat med ombord på din næste sejlads.

Mange virksomheder booker en kaptajnshat per båd, mens andre køber en hat til alle. Hatten er klar til dig, når du tjekker ind.

Prisen er 103,20 ex. moms pr. hat.

Company Magnet on the bow GoBoat End Plastic Waste

Logo på bådens front

GoBoat giver jer mulighed for få jeres navn/logo på bådens stævn. GoBoat producerer en genbrugelig magnet, der kan sættes på fronten af båden, når I skal ud og sejle. Dette giver både synlighed, når I sejler rundt i havnen, samt skaber en unik følelse for de deltagende personer. Samtidig er de speciallavede magneter rigtig gode til at vise jeres virksomhed frem på de sociale medier. I kan tage magneten med hjem efterfølgende og bruge den igen på næste sejltur.

Prisen er 499 kr. ex moms pr. båd.

GoBoat in Copenhagen

Underholdning

GoBoat Dysten giver dig en god viden om den maritime verden.

Der bliver dystet på to hold i båden og konkurreres i, hvem der ved mest om vandet. Vær klar på spændende fakta om fortiden og vilde facts om nutiden. Der skal quizzes, og I vil blive udfordret på jeres viden – om vandet på vandet.

Dette aktivitetskit er en god underholdning til vandet, hvor man som kollegaer kan hygge sig.

Prisen er 119,2 kr. ex. moms pr. båd.