Firma og privatarrangementer med GoBoat

Gør dit næste firmaarrangement, fødselsdag eller andet socialt arrangement til en uforglemmelig oplevelse på vandet med dine kollegaer og venner.

Du kan sejle på egen hånd rundt i Københavns Kanaler, Odense eller Aarhus Havn og opleve byen og dens seværdigheder fra vandsiden. Der vil blive skabt en helt særlig atmosfære af nysgerrighed og venlighed blandt jer, når I er på vandet. I kommer tættere på hinanden, da der skabes dybere relationer på vandet mellem mennesker.

Du kan vælge mellem forskellige pakker, der tilgodeser dit behov. Leder du blot efter en hyggelig sejltur eller ønsker I luksus? Du kan tilføje picnickurve, kasketter, beanies, underholdning ombord og endda få dit eget logo på de både, I sejler i.

Vi tilbyder pakker fra 24 personer (3 både) med 8 personer i hver båd. Vores maksimale samtidige kapacitet er 288 personer i København, 24 i Odense og 56 i Aarhus. Er dit arrangement større, kan vi sende mange flere mennesker ud på vandet over nogle timer.

big group to go sailing in rental boats copenhagen goboat
Den simple

Basic

 • Hyggelig sejltur, I styrer selv båden
 • 8 personer per båd

Islands Brygge: 1, 2, 3, 4 timer
Odense: 1, 2, 3 timer
Aarhus: 1, 1½, 3, 4 timer

Fra

549 kr./pr. båd

Mest populær
Den med forplejning

Ekstra

 • Hyggelig sejltur, I styrer selv båden
 • 8 personer per båd
 • Underholdning: GoBoat Dysten eller StoryHunt (kun kbh)
 • Forplejningskurv med 1 lakridspibe og 1 øl eller vand per person plus 2 poser chips

Islands Brygge: 1, 2, 3, 4 timer
Odense: 1, 2, 3 timer
Aarhus: 1, 1½, 3, 4 timer

Fra

1008 kr./pr. båd

Den overdådige

Luksus

 • Hyggelig sejltur, I styrer selv båden
 • 8 personer per båd
 • Underholdning: GoBoat Dysten eller StoryHunt (kun kbh)
 • Forplejningskurv med 2 flasker vin (hvid eller rosé), 4 vand plus 2 poser chips​
 • Beanie eller kasket per person

Islands Brygge: 1, 2, 3, 4 timer
Odense: 1, 2, 3 timer
Aarhus: 1, 1½, 3, 4 timer

Fra

2349 kr./pr. båd

Ved køb af forplejningskurve vil alle produkter være hyggeligt pakket i en picnickurv ved ankomst. Længere nede på siden kan du tilføje andre tilkøb såsom logo på både og underholdning.

Vær opmærksom på at priserne varierer alt efter lokation og tidspunkt. Alle priser er ex moms og et 10% håndteringsgebyr, dog mindst 300 kr. Betaling: 100% ved reservering. Afbestilling: Frem til 72 timer før afbestilling refunderes det fulde beløb på nær håndteringsgebyret og evt. tilkøb af logomagneter. Herefter refunderes ikke.

Sejl med kaptajn

Med GoBoat Cruise kan du leje private luksusbåde med egne kaptajner. Vi har 3 luksusbåde med plads til 9 personer (udover kaptajnen) i hver båd. Du og din gruppe skal bare læne jer tilbage og nyde vinden i håret. Vores kaptajner sejler jer rundt i Københavns Havn eller ud på åbent hav. Du kan hentes og slutte turen 7 steder i havnen.

GoBoat Cruise er kun tilgængeligt i København.

GoBoat in Copenhagen

Optimér bådoplevelsen

Fuldend det maritime look og nyd underholdning ombord

Company Magnet on the bow of the boat
Kasketter og beanies

Få hele den maritime oplevelse til dit næste eventyr og føl dig som en ægte kaptajn på egen båd med GoBoats hovedbeklædning. Så snup en kasket eller en beanie med ombord på din næste sejlads.

129 kr. inkl. moms
Company Magnet on the bow GoBoat End Plastic Waste
Logo på bådens front

GoBoat giver jer mulighed for få jeres navn/logo på bådens stævn. GoBoat producerer en genbrugelig magnet, der kan sættes på fronten af båden, når I skal ud og sejle. Dette giver både synlighed, når I sejler rundt i havnen, samt skaber en unik følelse for de deltagende personer. Samtidig er de speciallavede magneter rigtig gode til at vise jeres virksomhed frem på de sociale medier. I kan tage magneten med hjem efterfølgende og bruge den igen på næste sejltur.

623,75 kr. inkl. moms pr. båd
GoBoat in Copenhagen
Underholdning ombord

GoBoat Dysten
Hvem ved mest om vandet rundt omkring i verden? Bådens sejlere deler sig op i to teams, som dyster mod hinanden i lette, svære og meget svære spørgsmål om alt maritimt. Håneretten er på spil! Læs mere her.

StoryHunt (København)
Denne lydoplevelse tager jer helt tilbage til det 7. århundredes København og frem til i dag. I vil lytte til historier om Københavns Havn under rejsen, da nye lydhistorier åbnes baseret på hvor I sejler hen (via telefonens GPS). Læs mere her.

149 kr. inkl. moms pr. båd
GoBoat in Copenhagen

Kontakt os og få sammensat et tilbud

Tak fordi du er interesseret i at benytte GoBoat i forbindelse med en event.

Udfyld og indsend formularen via linket herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.