Boating Nature Relax Friends Ducks Boat Rental GoBoat

Christoffer Strange

Presserum

Denne side er til journalister, bloggere m.v., som er interesserede i at formidle information om GoBoat. Vores billeder og pressemeddelelser er tilgængelige her. Du kan kontakte os for yderligere information, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev med pressemeddelelser og andre virksomhedsnyheder.

Eric Ziengs CMO GoBoat Boat Rental

Eric Ziengs
Chief Marketing Officer
+45 41 42 75 67 (ingen kundeservice)
eric@goboat.dk

Pressekontakt og anmeldelser

Er du journalist og ønsker du at komme i kontakt med GoBoat? Så er det Eric du skal have fat i. Vi vil mere end gerne fortælle om GoBoat oplevelsen i de forskellige byer, vi har lokationer i (i Danmark, Sverige og Tyskland), vores virksomhed helt generelt (globalt, vores brand og koncept), oplevelser på vandet, turisme eller andre relevante områder. Nedenunder kan du se vores talspersoner. Kontakt venligst Eric for interviews m.m.. Hvis du ønsker at komme i kontakt med vores andre internationale lokationer, besøg GoBoat Australia eller GoBoat UK.

Ønsker du at give en anmeldelse af en GoBoat-tur? Vi har rabatter til journalister, bloggere m.m. Udfyld venligst denne formular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Som regel samme dag.

Talspersoner

Kasper Eich-Romme GoBoat Boat Rental

Kasper Eich-Romme
Co-founder

Kasper fortæller typisk om GoBoats værdier, partnerskaber og visioner, samt om vores fokus på bæredygtighed og GoBoats historie som medstifter.

Anders Ekelund GoBoat Boat Rental

Anders Ekelund Mørck
CEO & Co-founder

Anders fortæller typisk om de forretningsmæssige aspekter af GoBoat i Danmark, Tyskland og resten af verden, samt om GoBoats historie som medstifter af GoBoat.

Sara Kæstel Operations Manager GoBoat Boat Rental

Eric Ziengs
CMO

Eric fortæller typisk om GoBoats produkter og services, om vores daglige arbejde, sikkerhed og generelle nyheder.

Boat rental at Islands Brygge in Copenhagen GoBoat

Overblik over GoBoat

GoBoat blev startet i 2014 i København af tre danskere, Anders, Kasper og Carl. De tre ejer stadig virksomheden i dag. De startede med otte elektriske udlejningsbåde, og nu er der ca. 60 både i Danmark og ca. 200 på verdensplan.

GoBoat opererer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Vi opererer også i Sverige og Tyskland samt i Storbritannien og Australien. Vi vokser hele tiden, men bevarer vores fokus på at åbne vandet for alle.

I 2022 blev der på verdensplan booket en GoBoat mere end 65.000 gange. Hver båd har plads til 8 personer. I gennemsnit sejler 5 personer i en båd. Det betyder, at ca. 325.000 personer sejlede med GoBoat i 2022. Siden starten har mere end 1,2 mio. mennesker sejlet i en GoBoat.

GoBoat i tal

  • Både i Danmark: 60
  • Både på verdensplan: 200
  • Medarbejdere i Denmark: 60 (sæsonarbejdere og fuldtidsansatte)
  • Medarbejdere på verdensplan: 200 (sæsonarbejdere og fuldtidsansatte)
  • Bookinger i 2022 på verdensplan: 65.000
  • Dansk NPS-score målt af GoBoat Danmark: 77

Find flere detaljer om GoBoat her.

Materialer

Billederne, logoerne og grafikken nedenfor kan bruges i medier, af bloggere, influencers og GoBoat-partnere. Hvis det ikke er dig, bedes du spørge om tilladelse, før du bruger indholdet. GoBoat har brugsrettighederne til dette. Når der er skrevet et fotografnavn ved siden af et billede, skal du kreditere denne person, når du bruger billedet.

København

GoBoat logo

Logo & illustrationer

Kort om GoBoat

Siden 2014 har oplevelsesvirksomheden GoBoat sendt gæster på vandet, både nationalt og internationalt. Konceptet er udlejning af mindre eldrevne picnicbåde hvor hyggelige oplevelser, kvalitetstid og dansk design er vigtige nøgleord.

GoBoat skaber unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder i trygge og komfortable rammer med et højt serviceniveau. GoBoat vil gøre vandet mere tilgængeligt for alle.

GoBoat findes i København, Odense og Aarhus og internationalt i Tyskland, USA, Australien, England og Sverige. Der er plads til 8 personer i hver båd - sikkerhedsveste er inkluderet. Bådene sejler ca. 3-4 knob (5-7 km/t) med et picnicbord i midten.

Endnu kortere om GoBoat

GoBoat har siden 2014 udlejet elektriske picnicbåde til gæster både nationalt og internationalt. GoBoat tilbyder unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder i trygge og komfortable omgivelser. Der er plads til 8 personer i hver båd - sikkerhedsveste er inkluderet. Bådene sejler ca. 3-4 knob (5-7 km/t) med et picnicbord i midten.

Seneste internationale artikler