Friends sailing in Copenhagen with GoBoat

Din GoBoat oplevelse

En GoBoat-tur er et af årets højdepunkter. Nyd byens seværdigheder sammen med venner, familie og kolleger.

Det danske ord hygge er en stor del af sejleroplevelsen. Vores udlejningsbåde med dansk design er udstyret med et picnicbord i midten, mens elmotoren er tæt på lydløs. Turen på vandet er sikker og behagelig, mens vores crew og vores systemer sørger for at give dig et højt serviceniveau.

Vores både sejler omkring 3 knob (5-7 km/t). Det betyder, at I trygt kan nyde hinandens selskab og opleve byen – uanset om I har sejlet før eller ej. Der kræves ingen licens.

Mens sejlads er sjovt for alle er vi opmærksomme på, at vores påvirkning af miljøet skal være så lille som muligt. Vi arbejder for, at vi og vores gæster respekterer og lever i harmoni med vandet og miljøet, mens vi alle nyder vandet.

Vores maritime historie lærer os, at vi skal respektere vandet og miljøet omkring os. Denne respekt vil vi gerne dele med dig som kaptajn. De fleste af vores tiltag inden for bæredygtighed tager vi os af, så du kan opleve turen.

Vi beder dig dog gøre én ting: Tag venligst dit affald med tilbage og sorter det til genbrug. Vi har skraldespande til genbrug, hvor du nemt kan aflevere det sorteret.

Family sailing and cleaning the harbor in Copenhagen GoBoat

Nogle af GoBoats initiativer med fokus på at passe på miljøet og vandet

  • Alle vores både har elmotorer
  • Vores både er produceres ansvarligt. Nogle er lavet af genanvendelig plast, mens de nyeste både og fremtidige er lavet af basaltmaterialer
  • Bådene har en lang forventet levetid. Både fra da vi åbnede i 2014 er stadig i brug i dag
  • Vi køber strøm, som er så bæredygtigt som muligt på trods af højrere priser, når vores egne solpaneler ikke laver nok energi
  • Vi sorterer vores eget affald, og vores gæster hjælper med at sortere deres affald efter lokale genbrugsregler

Inspiration til din sejltur med GoBoat

Arrow left
Arrow right

Hvad skal du lave, når du er ude at sejle? Siden du er ude med venner, familie eller kollegaer, flyver tiden! Men vi har samlet nogle ideer til, hvad du ellers kan, når du er på vandet.

Underholdning ombord

Bliv underholdt, mens du sejler. Lær noget, mens du sejler. GoBoats underholdningspakker er tilgængelige for børn og voksne. Lær om de maritime værdier eller nyd en quiz i sociale omgivelser på båden. Nedenfor er vores aktuelle pakker til voksne og børn. Ikke alle pakker er tilgængelige alle steder. Tjek også, om hvilke sprog er tilgængelige for hver pakke. Vi anbefaler, at du bestiller din underholdningspakke, når du booker din sejltur for at sikre tilgængelighed.

Underholdning for børn

Søstjernemissionen

En aktivitetspakke, hvor børn lærer maritime værdier og at binde maritime knob. Du får også mulighed for at låne fiskenet til at rense havnen og dermed lære at respektere vandet. Læs mere her.

Røverhistorier

Denne pakke er en sightseeingaktivitet på børneniveau. Det er et hæfte med skøre og sjove historier. Historierne er en vidunderlig blanding af fakta og fri fantasi - lige til at blive læst op. Pakken har også farveblyanter til at farvelægge hæftets billeder. Læs mere her.

Vikingemissionen

Lavet i samarbejde med Nationalmuseet. I pakken lærer børn at skrive ruenetegn, så de kan tyde hemmelige budskaber som vikinger. Derudover vil de lære deres rigtige vikingenavn og hvordan man binder stærke knob, som vikingerne gjorde. Læs mere her.

Underholdning for voksne

StoryHunt København

Denne lydoplevelse tager dig helt tilbage til det 7. århundredes København og frem til i dag. Du vil lytte til historier om Københavns Havn under din rejse, da nye lydhistorier åbnes baseret på hvor du sejler hen (via din telefons GPS). Læs mere her.

GoBoat dysten

Hvem ved mest om vandet rundt omkring i verden? Bådens sejlere deler sig op i to teams, som dyster mod hinanden i lette, svære og meget svære spørgsmål om alt maritimt. Håneretten er på spil! Læs mere her.

Picnic på din bådtur

Du kan selv medbringe mad og drikkevarer. Eller vælg den nemme vej ud ved at bestille hos GoBoat. Vi sørger for, at dine drinks og snacks er klar til at blive pakket i en kurv, du kan låne hos os. Uanset hvad beder vi dig om at sortere dit affald i vores skraldespande, når du tager afsted for at genbruge så meget som muligt.

Celebration basket rosé

Picnickurve

Alkoholfri drikkevarer

Pouilly Fume

Vin

6 pack Skands beer

Øl

Chips Sourcream

Snacks

captain's hat

Diverse

Tapas green island

Mad (kun KBH)