Artikler

Find inspiration, sikkerhedsinformation og gode historier om, hvad der sker i GoBoat-havnene. Vi har sammensat artikler til dig baseret på dine interesser. Brug knapperne til at filtrere artiklerne. Vi arbejder på at opdatere og skabe nye artikler hele tiden. Læs med. Og vi ses på vandet!

Aarhus

Attractions

Familie

Inspiration

København

Odense

Regler

Seværdigheder

Sikkerhed

Bådudlejning i Danmark

Lej en båd og udforsk Danmarks natur og byer på en unik måde. Der er mange muligheder, når det kommer til bådudlejning i Danmark. Her får du en oversigt og en samling gode råd, inden du lejer en båd og sejler ud i landet.Bådudlejning kan især om sommeren være meget attraktivt og spændende. Leje af båd kan både være interessant i Danmarks større byer såvel som ude i naturen. Der er mange muligheder for at leje en båd, uanset hvor i landet du befinder dig.Du kan leje en båd mange steder i Danmark. Lej en båd, og tilbring en formiddag, eftermiddag eller hele dage på vandet, hvor der er rig mulighed for at nyde både den danske sommer, den danske natur og de danske byer.Mange ønsker sikkert, at de havde deres egen private båd, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, men detbehøver ikke være en begrænsning, da vi i Danmark har rig mulighed for bådudlejning.Her giver vi dig en oversigt over, hvor du kan leje en båd, og forklarer, hvilke ulemper og fordele der er ved de forskelligeformer for bådudlejning. Kort sagt alle de ting, der er værd at vide om bådudlejning.

Gode råd til at komme godt i gang med vinterbadning

Før du starter med vinterbadning får du her nogle gode råd, der gør dine første oplevelser med det kolde gys lidt mere behageligt. Det øger forhåbentligt chancen for, at du inden for kort tid bliver en inkarneret vinterbader. Læs med så du kan komme godt i gang med den kolde oplevelse. Det er faktisk ganske let at komme i gang med at vinterbade. Det kræver ikke meget udstyr, og der er mange steder i Danmark, hvor det kan lade sig gøre. Det sværeste er at finde en vinterbadeklub, der har plads eller en venteliste, der åbner for nye tilmeldinger. Det kan derfor være fristende bare at springe ud i det selv. Det virker jo let bare at hoppe i vandet ved en strand eller havn. Men inden du kommer så langt, får du en række gode råd, som kan hjælpe dig, inden du hopper ud i bølgen blå.