Lej en privat luksusbåd med egen kaptajn

Foto: Rand Boats

GoBoat Cruise: Luksustur med kaptajn

Med GoBoat Cruise kan du leje en privat luksusbåd med egen kaptajn og plads til 9 personer. Du og din gruppe skal bare læne jer tilbage og nyde vinden i håret. Vores kaptajner kan enten sejle jer rundt i Københavns Havn eller ud på åbent hav.

Overlad roret til kaptajnen og nyd hinandens selskab

Oplev København på smukkeste vis - nemlig fra vandet med GoBoat Cruise. Når du bliver sejlet rundt i byen af en kaptajn, har du rig mulighed for at nyde dine venner, familie eller kollegers selskab i fulde drag. I behøver ikke bekymre jer om, hvem der skal sejle. Også dét er klaret for jer. Vi stævner ud fra syv forskellige steder i havnen.

Luksus elbåde til en privat havnerundfart i hovedstaden

Nyd turen på vandet i GoBoat Cruises flotte luksus elbåde, der nærmest lydløst sejler med op til 10 knob - en normal GoBoat sejler 4 knob. Der er plads til 9 personer og I får set mange af byens seværdigheder fra vandsiden.

Sejl ud af byen og hop i vandet

Kaptajnen sejler jer sikkert rundt, mens I kan nyde den private tur med drikkevarer og snacks, der kan tilkøbes i vores shop (kun drikkevarer og snacks købt hos GoBoat må tages med på turen). Bliv sejlet ud af havnen og tag en frisk dukkert eller sejl hele vejen ud til Ungdomsøen.

Vælg din cruise-oplevelse

Hver båd har plads til 9 personer (ud over kaptajnen). Vælg antal timer og tilføj evt. drikkevarer og snacks til bookingen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

1 time

Det kortere Cruise

En kortere tur, hvor sejlturen foregår i havnen, med mulighed for at nyde flere af byens seværdigheder. Kaptajnen sørger for en den perfekte oplevelse, så I blot kan nyde tiden på vandet.

Fra

1.999 kr.

2 timer

Sightseeing Cruise

På denne tur er der tid til både at se lidt seværdigheder, men også at sejle ud af inderhavnen. Her må farten sættes op, så der kan komme vind i håret. Kaptajnen sørger for alt. I skal bare hygge jer.

Fra

3.899 kr.

Mest populær
3 timer

Cruise ud af havnen

På den længere tur er der ekstra god tid til at sejle ud på åbent hav og forbi Trekroner eller Flakfortet. Tag en forfriskende dukkert. Kaptajnen sørger for en fuldendt oplevelse.

Fra

5.899 kr.

mana goboat kaptajn siddeområde med sejlende

Foto: Rand Boats

Afhentning og afsætning

Du kan hentes og sættes af gratis i Sluseholmen. Hvis du vil hentes eller afsættes andre steder, kan du se prisen herunder. Prisen er for enten afhentning eller afsætning. Hvis du fx skal afhentes og afsættes på Fisketorvet, koster det 2 x 499 kr.

 • Frederikskaj (+ 0 kr.)
 • Fisketorvet (+ 499 kr.)
 • Islands Brygge (+ 499 kr.)
 • Gammel Strand (+ 499 kr.)
 • Ofelia Plads (+ 499 kr.)
 • Toldboden (+ 999 kr.)
 • Sandkaj Nordhavn (+ 999 kr.)

Afgang
Stævn ud fra syv forskellige steder i havnen, hvor jeres kaptajn henter jer til en hyggelig privat kanalrundfart. Tilsvarende kan I vælge mellem de samme syv steder i havnen for at blive sat af igen.

Sikkerhed
Alle vores kaptajner har certifikat, så de sikkert kan sejle båden uden problemer. Ombord er der sikkerhedsveste til alle, og inden afgang får I en sikkerhedsintroduktion, så det bliver en tryg oplevelse.

Snacks og drikke
Hvis I har bestilt snacks og drikkevarer eller underholdning, vil disse være klar på båden - se udvalget her.
Bemærk: Det er ikke tilladt at tage egne mad- og drikkevarer med.

Antal timer
Vi har forslag til ruter, men vi tilpasser naturligvis turen til jeres behov og ønsker. Vi kan endda løbende tilpasse den efter hvordan turen skrider frem. Vælg mellem 1, 2 og 3 timer.

Andet
Det er muligt at stige af båden forskellige steder for at benytte toiletter. Alle både er udstyret med Bluetooth højttalere (bemærk dog max volumen pga. naboer). I må gerne bade i områder, hvor det er tilladt. Der er stige med ombord, så det er nemt at komme op i båden igen. Husk badetøj og håndklæder.

Historien bag
GoBoat Cruise

GoBoat har skabt oplevelser på vandet i København siden 2014. I de efterfølgende år har GoBoat ekspanderet og er nu også at finde i Odense, Aarhus og 18 andre lokationer på verdensplan - heriblandt i UK, USA, Australien, Italien og Tyskland. De originale både er perfekte til en picnic på vandet, hvor du selv sejler båden og dermed kan være kaptajn for en stund.

Men gennem årene har vi fået mange forespørgsler om at blive sejlet rundt med kaptajn, som en slags havnerundfart eller kanalrundfart. Ønskerne har været at man kunne sejle privat, så det kun er din gruppe der sejler med en kaptajn. Derfor introducerer vi GoBoat Cruise! Luksus elbåde med kaptajn for den mest udsøgte oplevelse på vandet i København.

Vores både er produceret af danske Rand Boats - de sejler alle på el og er dansk designet af Carl Kai Rand.

Sejl i stil uden bekymringer med GoBoat Cruise. Vi tager os af jeres gruppe, der kan se frem til luksus på vandet.

Foto: Rand Boats

Find GoBoat Cruise i København

 • Start og slut: Vi sejler i Københavns Havn. Find de syv forskellige steder at stævne ud fra og slutte turen her.
 • Åbningstider: 10.00-solnedgang.
 • Offentlig transport: Tag Bus 7A eller 18 til Bådehavnsgade - eller til den nye Metrostation, Sluseholmen, når den åbner 22. juni 2024.

  Find os på Google Maps her.

Luksus el-både med GoBoat Cruise

Arrow left
Arrow right

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6