Studenterjob: Data Scientist hos GoBoat

Er du passioneret for dataanalyse, BI, regneark og kan lide oplevelsesindustrien? Er du også nysgerrig på andre relaterede opgaver og vil du gerne sejle gratis i GoBoat? Kunne du tænke dig at være en del af et energisk team og bidrage med din dataekspertise i en globalt voksende virksomhed? Så er vores studenterstilling som Data Scientist hos GoBoat lige noget for dig!

Hvem er GoBoat

GoBoat blev bragt til live i 2014 i København med et ønske om at gøre vandet tilgængeligt for alle. Vi er dedikerede til at skabe unikke oplevelser på vandet, alt imens vi behandler vores omgivelser med største respekt. Bæredygtighed er hjørnestenen i vores forretning, hvilket afspejles i alt, fra vores miljøvenlige elmotorer til vores bæredygtige bygningsmaterialer.

Med baser i byer som København, Aarhus, Berlin, Washington London og Melbourne vokser vi hvert år. Vi har store mængder data, der skal crunches, analyseres til at skabe fundamentet for vores beslutninger. Data kan være kommercielt, driftsorienteret, partnerfokuseret, marketingbaseret, geo-baseret og meget mere. Vil du lære at arbejde data, BI mv., mens vi har det sjovt, fester og hygger på vandet? Vores nuværende student har fundet et fuldtidsjob med læreplads, så vi savner ham allerede (se ham på billedet nederst).

Hvem vi søger

Som vores Data Scientist-student vil du spille en central rolle i at oversætte vores data til handlingsorienterede indsigter. Du vil arbejde tæt sammen med vores CMO, Eric Ziengs, og være ansvarlig for at sætte data op i vores BI værktøj Domo, lave dybdegående analyser, understøtte salg og marketing, arbejde med rabatter, partnerskaber og økonomi baseret på datatrends.

Vi leder efter en engageret person med en solid interesse for data. Evnen til at tænke kreativt og selvstændigt vil være essentielt for rollen. Indstilling er vigtigere end erfaring - men interessen for data er essentiel.

Specifikke kvalifikationer og kompetencer:

 • Nysgerrighed og en solid interesse for dataanalyse.
 • Erfaring med BI værktøjer er en fordel, og SQL-kundskaber vil være en bonus.
 • Selvstændighed og evnen til at drive dine egne projekter fremad.
 • Detaljeorienteret med en stærk analytisk tankegang.

Hvorfor søge stilling hos GoBoat?

 • Arbejde i en hurtigt voksende, empatisk og ambitiøs virksomhed.
 • Være en del af et energisk, ungt og fremtidsrettet team.
 • Uformel kultur med plads til sjov og innovation.
 • Mulighed for at tage initiativ og sætte præg på vores datadrevne initiativer.
 • Gratis GoBoat-ture inden for rimelighedens grænser!

Praktiske informationer:

 • Startdato: Så hurtigt som muligt
 • Arbejdstimer: Minimum 8 timer om ugen, op til 20 timer
 • Arbejdssted: Kompagnistræde 33, 1. sal, København (med mulighed for remote arbejde)

Send din ansøgning og CV til eric@goboat.dk. Det er essentielt at du sender en ansøgning på max 1 side og ikke blot et CV. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at søge. Vi ser frem til at høre fra dig!

GoBoat Good Experience With Friends