GoBoat Crew at Islands Brygge

Foto: Eric Ziengs

Ledige stillinger hos GoBoat

Hos GoBoat er det essentielt at have det sjovt, mens man arbejder. Derfor er dine fremtidige kollegere både hjælpsomme, smilende, interesserede i hinanden og med stærke færdigheder, som vi konstant arbejder på at videreudvikle. Herunder kan du se de ledige stillinger, vi har for tiden. Stillingerne i Danmark er på dansk (for det meste), mens de internationle stillinger er på det relevante sprog.

Vi leder altid efter nye talenter, der kan joine vores team. At være omgivet af de rigtige mennesker er vores brændstof. Det giver os det nødvendige drive for at vi alle kan udføre et arbejde, som vi er stolte over. Vores mål er at du som medarbejder udfører det bedst mulige arbejde i din karriere her hos GoBoat.

Se vores ledige stillinger herunder:

Erfaren grafisk designer (EN/DA)

København, Danmark

Startdato: 1. januar 2024

Uopfordrede ansøgninger

Er du interesseret i at arbejde hos GoBoat, men har vi ikke nogle ledige stillinger, der passer til din profil? Så er du altid mere en velkommen til at sende en motiveret ansøgning og et CV til info@goboat.dk. Vi lover at vi læser ansøgningen grundigt, men vi kan ikke garantere et job. Vi anbefaler at du skriver en ansøgning, der er henvendt til os fremfor en, der er generisk. Vi sletter din ansøgning i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Student: Data scientist

København, Danmark

Hurtigst muligt - efterår 2023

Marketingpraktikant (DA)

København, Danmark
Forår 2024

Graphic Design Intern (EN)

København, Danmark
Forår 2024

Servicekaptajn København

København, Danmark

Forår 2023

Crew København

København, Danmark

Forår 2023

Crew Aarhus

Aarhus, Danmark

Forår 2023

Crew Odense

Odense, Danmark

IT praktikant (EN)

København, Danmark
Spring 2024