Praktikant til CX, kunderejse, oplevelsesøkonomi & serviceøkonomi

Studerer du til serviceøkonom eller læser en relevant uddannelse med fokus på oplevelser, kundeadfærd og CX? Leder du efter en praktikplads til efterårssemesteret 2024? Er du interesseret i oplevelsesøkonomien og hvordan service, brugernes holdning, adfærd og loyalitet kan give kunder bedre oplevelser og mere positiv oplevelse af brandet? Og interesserer du dig for at forbedre indtjening gennem oplevelser af høj kvalitet med bæredygtighed i fokus? Så passer en praktikstilling hos GoBoat måske til dig!

Hvem er GoBoat

GoBoat blev bragt til live i 2014 i København med et ønske om at gøre vandet tilgængeligt for alle, der har lyst til at stikke til søs. Vi arbejder for at give unikke oplevelser og uforglemmelige minder på vandet til så mange som muligt.

Hos GoBoat har vi respekt for vores omgivelser, og derfor behandler vi vandet med omtanke. Som daglige brugere af havnen har vi et ansvar for at være med til at holde den ren. Den grundlæggende tanke bag GoBoat er derfor også bæredygtig, hvilket går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer på bådene, solcellerne, der er med til at oplade dem og vores bæredygtige træ, som bådenes borde fx er bygget i.

GoBoat har i 2024 20 lokationer over hele verden, herunder København, London og Melbourne. Vi vækster flere steder i verden med nye placeringer, mens vi samtidig er ved at indføre nye koncepter. Vi har derfor hele tiden brug for nye ildsjæle, der vil være med til at sprede GoBoats maritime vibrationer.

Hvem vi søger

I dag er vores primære produkt sejlture i København, Odense og Aarhus (i hvert fald for Danmark). Gennem kundeundersøgelser – kvalitative og kvantitative, dialog med vores kunder og crew samt analyser af vores gæsters adfærd og NPS ønsker vi at højne oplevelsen af kvaliteten af vores oplevelser. Vi skal forstå og forbedre kunderejsen. Derudover udvikles nye produkter/oplevelser baseret på vandet.

Som praktikant vil du i din tid hos os samle data, analysere, vurdere og foreslå forbedringer samt udføre dem sammen med dine kolleger. Du vil være med til at udtænke og teste nye produkter og hjælpe virksomheden med at positionere og sælge disse. Du vil hjælpe vores operations team med at implementere de nye tiltag og produkter. Derudover vil du være med til arbejdet med at forbedre vores nuværende oplevelser på kryds af tværs af vores afdelinger. Det gælder operations, IT, kundeservice, salg/marketing og growth.

Om du læser på Zealand, CBS, RUC, KU, KEA eller CPH Business eller andet er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du interesserer dig for oplevelser og har en lyst til at forbedre dem på baggrund af data. Du bliver del af et team på 5 personer.

Specifikke kvalifikationer og kompetencer

 • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt med hjælp fra dine kolleger og chef
 • Du kender til metoder til undersøgelser (kvalitativt, kvantitativt mv.)
 • Du er ikke bange for at indsamle data og analysere dem
 • Du er glad for kundekontakt og dialog med kunderne
 • Du er kreativ og er ikke bange for at komme med dine idéer og er åben for at lære
 • Du er en afslutter og kommer i mål med dine projekter inden for deadline. Selvom vi er et team, er det vigtigt at du selvstændigt tager ansvar for at nå dine opgaver
 • Du vil gerne arbejde med at omsætte den teoretiske viden og dataindsamlingen til konkrete tiltag
 • Du taler dansk og engelsk

Hvorfor skal du søge praktik hos GoBoat?

 • Vi skræddersyer en praktikplan, der passer til dine kompetencer og læringsmål
 • Du bliver en del af virksomheden, som sørger for, at du når dine ønskede mål med praktikforløbet - ikke noget med at hente kaffe
 • Du vil komme til at arbejde i en spændende, empatisk og ambitiøs virksomhed
 • Du vil have stor mulighed for at udtrykke dine idéer og udvikle dine kompetencer
 • Vi vægter det sociale aspekt højt og vi sætter altid pris på en hyggelig fredagsbar
 • Mulighed for gratis GoBoat-ture

Vi tilpasser opstarten, så det passer til din uddannelse. Jo tidligere i sommeren, jo bedre, da det er vores højsæson. Praktikstedet er placeret centralt i København K og selvfølgelig vores lokationer i Danmark. Vi ser helst at arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansøg ved at klikke på linket og udfylde felterne sammen med dit CV. Jo tidligere du søger, jo bedre dine chancer er for at blive inviteret til samtale. Vi inviterer løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig