Dogs sailing with GoBoat

Om GoBoat

GoBoat er en danskejet virksomhed startet i København i 2014, der tilbyder bæredygtige, sociale oplevelser på vandet. Virksomheden er stiftet af og ejes 100 procent af Kasper Eich-Romme, Carl Rand og Anders Ekelund Mørck.

Det første sted, der åbnede, var Islands Brygge i København. I dag er GoBoat også i Odense, Aarhus og Aalborg. GoBoat startede med 8 både i 2014 og driver i dag omkring 60 både i Danmark.

GoBoat har 19 lokationer i verden med fem i Australien og fire i England. Derudover er vi i Tyskland, Sverige, Italien og USA. På verdensplan driver GoBoat omkring 220 udlejningsbåde. Læs om all vores lokationer her.

Det hele startede med 3 ansatte. Nu beskæftiger GoBoat Danmark i et typisk år omkring 60 medarbejdere, heraf 12 fuldtidsansatte. Internationalt beskæftiger GoBoat Gruppen omkring 200 mennesker hvert år.

GoBoat arbejder tæt sammen med lokale myndigheder (havn, politi etc.), kommuner samt flere NGO'er. GoBoats tilgang på hver lokation er at passe ind lokalt og samarbejde med relevante virksomheder og naboer.

Læs mere om GoBoat som virksomhed nedenfor.

Social sejlads

GoBoats er designet med den sociale oplevelse i tankerne. Hver båd har plads til 8 personer med et picnicbord i midten for at skabe den bedste sociale oplevelse.

Den danske hygge er en stor del af oplevelsen - uanset hvilket land eller lokation du sejler i.

Dogs sailing with GoBoat
Dogs sailing with GoBoat

GoBoats arbejde med bæredygtighed

Som en del af GoBoats DNA er bæredygtighed essentielt for os. At sejle i rent vand er bare sjovere. Derfor arbejder vi på at minimere vores CO2-fodaftryk så meget som muligt og beskytte det følsomme havnemiljø.

Vi har fx valgt elektriske motorer frem for benzinmotorer. Vi låner fiskenet ud til børn, så de kan rense vandet. Vi laver ofte "oprydninger" med forskellige NGO'er og meget mere. I 2023 og 2024 var vi med i Affaldsindsamlingen fra Danmarks Naturfredningsforening med gratis sejlture og vi donerede omsætning som vores biddrag.

GoBoats kultur

For at sikre, at vores gæster får ekstraordinære sejleroplevelser hos GoBoat er vores besætning af venlige og hjælpsomme medarbejdere nøje udvalgt ud fra deres kompetencer og viden og vigtigst af alt, at det ligger i deres personlighed, at have lyst til sammen at gøre en forskel. Vi arbejder hårdt på at skabe den bedste kultur, hvor alle føler sig inkluderet.

Som sæsonbetonet oplevelsesvirksomhed med lokationer over hele verden laver vi ofte udvekslinger mellem lokationerne: Kolleger fra Australien, der arbejder i Danmark, Tyskland, Storbritannien og omvendt.

Dogs sailing with GoBoat

Driv dit eget GoBoat-udlejningssted

GoBoat tilbyder et unikt værditilbud til vores lokationspartnere. Vi tilbyder et moderne lavpris bådudlejning setup, der omfatter alle aspekter fra bådproduktion til IT-infrastruktur og markedsføring.

I øjeblikket arbejder vi med lokationspartnere i Australien, England, Sverige, Tyskland. Vi er i dialog med flere nye partnere i forskellige lande - måske du kunne blive vores næste partner?