PROVIANTEN

Vi inviterer ind i vores lille bar, Provianten, hvor man kan nyde kolde fadøl, vin, kaffe, snacks og is, mens man hygger over et spil backgammon eller blot sidder og nyder samværet med venner, familie eller kollegaer. 

I Provianten har vi plads til siddende gæster både ude og inde – uanset om man skal sejle eller ej.

Så kig forbi og besøg os i Provianten og glæd dig til hygge, godt humør og sublim udsigt ved vores bar på Promenaden.

Vores adresse er Tysklandkaj 3, 5000 Odense

Bar i første række på Promenaden i Odense Havn

Provianten er et sted, hvor gæster kan opholde sig før og efter sejlturen. Man er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi, selvom man ikke har været ude at sejle. Alle Odenseanere såvel som turister kan kigge forbi til en kold fadøl, et glas vin og måske et brætspil. Du kan finde vores menukort her.

Pladser ude og inde

Med plads til 14 siddende gæster indenfor og 24 siddende gæster udenfor er der fin mulighed for hyggelige stunder med smuk udsigt til vandet.
Nyd sommerens varme og sol i første række på Promenaden. 

_MG_5158

Hygge og brætspil

GoBoat handler om fællesskab, velvære og kontakt med naturen. GoBoat-oplevelsen er ofte lig kvalitetstid og samvær med venner eller familie. I kan hygger jer over et spil Kalaha, Partners, Sænke Slagskibe, Backgammon eller et slag terninger.

_MG_5300

Proviant til sejlturen

Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment og har sammensat forskellige picnickurve, som passer perfekt til sejlturen. Der er noget til enhver lejlighed. Se udvalget af picnickurve, når du booker din sejltur online.

Vores sortiment i Provianten

Hos Provianten tilbyder vi et stort udvalg af is, vin, øl, kaffe, sodavand og snacks. Udvælg selv din proviant til sejlturen, eller prøv en af vores sammensatte picnickurve, der passer til enhver anledning. Vi tilbyder også kaptajnshatte, så du kan stikke til søs som en ægte kaptajn. Har du børn med ombord, tilbyder vi et underholdende aktivitetskit, som I kan hygge jer med under sejlturen. Du kan se hele udvalget når du booker din båd, eller besøger os i baren. Se vores menukort her.

Proviant på kajen og til sejlturen

Afspil video

Her finder du os

Kontakt

+45 40 26 10 25

Telefontid: Mandag – fredag 10:00 – 13:00. Tjek venligst din kvittering for evt. afbestilling og ændringer, som du selv kan foretage. 

Kundeservice: info@goboat.dk

CVR: 35 66 24 05

Åbningstider

GoBoat Odense
adresse:
Tysklandkaj 3
5000 Odense C

Mandag-fredag: 14.00-solnedgang

Lørdag-søndag kl. 10.30-solnedgang