GoBoat studierabat i Aarhus og Odense

Vil du på et spændende eventyr på vandet med dine venner og studiekammerater til en nedsat pris? GoBoat tilbyder nu et særligt tilbud til dig og dine medstuderende! Vi er glade for at kunne meddele, at du kan få 10% rabat som studerende. Du skal blot vise dit studiekort ved check-in.

GoBoat tilbyder et unikt koncept, der giver dig mulighed for at udforske Aarhus og Odense Havn på en sjov måde. Vores både er designet til at give en behagelig og fornøjelig oplevelse med fokus på "hygge" i grupper på 8 personer. Bordet i båden sikrer, at alle er en del af gruppen, mens vores elmotorer er praktisk talt lydløse, så du kan tale uden lyden og lugten af en stor benzinmotor.

Som studerende ved vi, at budgettering er vigtigt. Derfor vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at udforske byen fra et andet perspektiv uden at sprænge banken. Vi anbefaler at booke online for at sikre tilgængelighed.

GoBoat in Copenhagen

Sådan fungerer studierabat hos GoBoat

Når du booker en GoBoat, booker du hele båden med plads til op til 8 personer. Rabatten på 10% anvendes, når du bestiller online, eller når du går til vores lokationer og booker. Vi foreslår, at du booker online for at sikre, at vi har ledige både.

Koden anvendes i slutningen af din booking, før du betaler. Klik på knappen "Har du en voucher" for at tilføje rabatkoden. Tilføj den, og systemet trækker 10% fra. Du SKAL vise dit eget personlige studiekort ved check-in, ellers skal du betale de 10% rabat før afrejse. Der er ingen undtagelser fra denne regel.

Anvend koden ved online booking:

STUDENTGB23

Optimér bådoplevelsen

Fuldend det maritime look og nyd underholdning ombord

Company Magnet on the bow of the boat
Kasketter og beanies

Få hele den maritime oplevelse til dit næste eventyr og føl dig som en ægte kaptajn på egen båd med GoBoats hovedbeklædning. Så snup en kasket eller en beanie med ombord på din næste sejlads.

129 kr.
GoBoat in Copenhagen
Underholdning ombord

GoBoat Dysten
Hvem ved mest om vandet rundt omkring i verden? Bådens sejlere deler sig op i to teams, som dyster mod hinanden i lette, svære og meget svære spørgsmål om alt maritimt. Håneretten er på spil! Læs mere her.

149 kr. pr. båd
GoBoat in Copenhagen
Drikkevarer og snacks

Du kan tilføje drikkevarer og snacks til din booking eller købe det, når du ankommer. Der er ingen rabat på drikkevarer og snacks. Husk venligst, at vi har en streng alkoholpolitik på to genstande per person. Se menuen her.