Voksenkits

Hos GoBoat har vi forskellige aktivitetspakker for alle og enhver, som kan købes med til sejladsen. På denne side kan du læse om vores voksenkits. Vi anbefaler at bestille det ønskede voksenkit online, når du booker, da du dermed kan være sikker på, at det er tilgængeligt, når du skal ud og sejle.

Storyhunt

Storyhunt er en lydoplevelse, som tager dig med helt tilbage til 700-tallets Købenahvn og frem til i dag. Du kan tilkøbe Storyhunt på Islands Brygge og på din sejlads lytte til historier om Københavns Havn. Sejl efter den indtegnede rute og hør fortællingerne om byens seværdigheder når du sejler forbi dem.
Ved tilkøb af Storyhunt kan hele båden lytte med på samme tid, det kræver blot en smartphone til at afspille fortællingerne fra.

Kid playing with Søstjernemissionen
Storyhunt adult acticity GoBoat

Det anbefales at medbringe flere høretelefoner for at optimere lyden bedst muligt. Husk at det er vigtigt at oplade din mobil inden afgang.
Du får udleveret materiale, instruktioner m.v., når du tjekker ind på Islands Brygge.
Pakken indeholder:

  • Kort over havnen med indtegnet rute
  • QR-kode til lydfilen

Pris: 199 kr. (for hele båden)

GoBoat Dysten

GoBoat Dysten-spillet giver dig en god viden om den maritime verden. I dyster på to hold og konkurrerer om, hvem der ved mest om vandet i bred forstand. I vælger én dystmaster og de andre i båden deles op i to hold. Man trækker spørgsmål og får point, hvis man svarer rigtigt.

Der er symbolske præmier på spil! Der skal quizzes, og I vil blive udfordret på jeres viden – om vandet på vandet.
Dette aktivitetskit er en god underholdning til vandet, mens I sejler og hygger jer på vandet. Et spil er nok til hele båden.

Family with Røverhistorier fra havnen
Child playing with Røverhistorier fra havnen

GoBoat dysten passer til det voksne publikum.
Pakken indeholder:

  • En blyant
  • 20 x spørgsmålskort
  • Et scoreboard
  • Et sæt regler

Kommer i maj 2023

Pris: 149 kr. (for hele båden)

Se også vores aktivitetskits for børn

Arrow left
Arrow right