Møder på vandet

Hvad hvis man kunne booke en båd til at holde jeres møde?

Vi kender alle følelsen af at blive træt, efter at have brugt det meste af dagen i indelukkede mødelokaler, hvor luften bliver tungere og tungere. Hvorfor ikke supplere mødelokalet med en båd med massere af luft under den åbne himmel? Det understøtter nye tankestrømme og åbner medarbejderes kreativitet. 

Ii dagstimerne er det som at have havnen for sig selv, da der ikke er ligeså trafikeret som om eftermiddagen og i weekenden. I får ro til at tale om projekter, brainstorme, have one-on-ones, salgsmøder der imponerer jeres potentielle købere eller holde et afdelingsmøde. Vores bæredygtige elmotorer larmer heller ikke. 

To løsninger der åbner vandet for jeres medarbejdere. Vi tilbyder mulighederne i København, Odense og Aalborg. 

Klippekort eller jeres egen båd på udvalgte tidspunkter

Klippekort: Gratis tur for hver 10 ture

Her køber I et klippekort gældende til x antal sejlture af 1 times varighed gældende i tre år.

Med et klippekort kan I booke en båd, lige når det passer jer. I skal ikke tænke på betaling, da denne del er ordnet på forhånd. I går bare direkte ind i bookingsystemet og booker en båd og et tidspunkt blandt de ledige tidspunkter, og afslutter bestillingen ved at anvende jeres klippekort.

Klippekortet er ikke personligt, og kan altså deles i en afdeling mellem ledere. 

Prise, ex moms:

  • 10 turskort: 3.593 kr. (inkl. én gratis tur)
  • 20 turskort: 7.186 kr. (inkl. to gratis ture)
Hvis du er interesseret, kontakt os venligst på eric@goboat.dk med kontaktinfo og jeres ønske, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeres egne både i havnen

Med denne løsning har I en eller flere både liggende klar til jer i et eller flere bestemte tidsrum. Så skal I ikke tænke på at skulle igennem bookingsystemet gang på gang, men derimod blot møde op på basen i København, Odense eller Aalborg inden for tidsrummene – bare husk at koordinere intern. Det er ligesom at have jeres egen båd ventende i havnen. Møderne kunne være:

  • Ugentlige one on ones  eller afdelingsmøder
  • Salgsmøder
  • Leder- eller projektmøder
  • Brainstorm eller statusmøder

Vi anbefaler møder, der ikke kræver for meget udstyr, selvom I sagtens kan have en computer med. Vi kan også sørge for at der er forplejning til møderne.

Hvis du er interesseret, kontakt os venligst på business@goboat.dk med kontaktinfo og jeres tanker, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 

Dit logo på vores både

goboat virksomheder møder på vandet
goboat sociale events på vandet

 Når I skal holde møder, er det også oplagt at brande båden med jeres virksomhedslogo som en magnet på stævnen. Det skaber nogle trygge og velkendte rammer for medarbejderne. Magneterne er placeret på stævnen af båden, og skaber dermed også synlighed, mens I sejler rundt i kanalerne. 

Magneten kan tages af og på, og kan altså genbruges. På den måde kan den være med hver gang I har et møde på vandet, for at gøre det som en genkendelig oplevelse. 

En magnet koster 499 kr. ex moms.