Clothing for winter sailing GoBoat

Foto: Andrew Rogala

GoBoat holder Københavns vandveje åbne denne vinter

Pressemeddelelse

GoBoat, den populære bådudlejningstjeneste på Islands Brygge i hjertet af København, forlænger sin sæson gennem hele vinteren. Fra torsdag den 9. november til den 28. februar vil GoBoat være åben for sejlads i hele Københavns Havn. Fra torsdage til mandage er GoBoat åbent fra kl. 11.30 til 16.00. Tider kan bookes online.

Clothing for winter sailing GoBoat

Foto: Andrew Rogala

Initiativet med at holde åbent i vintersæsonen er en betydelig udvidelse af GoBoats sæson, som giver københavnere og besøgende fra ind- og udland mulighed for at nyde byens vandveje, selv i de kolde måneder. GoBoat samarbejder med den danske nyopstartede virksomhed StaySeat om udlejning af varmesæder, så alle gæster kan få en behagelig og varm sejltur, selv i køligere vejr.

"Vores mål er at åbne vandet for alle. Ved at forlænge sæsonen og tilbyde sædevarmere åbner vi op for endnu flere der bekymringsfrit kan sejle om vinteren uden at skulle købe en båd", siger markedsføringschef i GoBoat, Eric Ziengs.

Nyd friheden sikkert på vandet i godt selskab

Med GoBoat har du muligheden for at være kaptajn på din egen båd og nyde Københavns smukke vandveje sammen med venner, familie eller kollegaer. Det er en perfekt måde at nyde hinandens selskab på og skabe uforglemmelige minder på vandet, mens man nyder København. GoBoat opfordrer gæster til at medbringe egne varme drikkevarer og mad for at gøre turen ekstra hyggelig og varm. Det er naturligvis også altid muligt at købe drikkevarer og snacks hos GoBoat. Oplev friheden, hyggen, og den unikke sejladsoplevelse som GoBoat tilbyder, nu også om vinteren​.

"Vi ser frem til at byde vores gæster velkommen ombord og at fortsætte med at skabe uforglemmelige oplevelser på vandet gennem vintermånederne", siger markedsføringschef i GoBoat, Eric Ziengs.

At sejle GoBoat kræver ikke sejlerbevis. Alle får instruktioner før afgang, så det bliver en sikker og tryg oplevelse. Fokus er på hygge og hinandens selskab snarere end fart. Det anbefales at booke sejlturen online, men man er også velkommen til at komme forbi GoBoat på Islands Brygge 10 og spørge ind til tilgængelighed på dagen. Afbestilling, som er lidt vigtigere at tænke over i vinteren, er lige så fleksibel som om sommeren. Fra marts vil GoBoat igen have sine normale sæsonåbningstider, hvor der kan lejes både fra kl. 9.30 til solnedgang hver dag.

Stayseat varmesæder

Foto: Christoffer Strange

Afbestillingsregler

 • Man kan afbestille og få penge retur 72 timer før afgang og få et tilgodebevis helt ned til 24 timer før afgang. Under 24 timer til afgang kan man ikke ændre turen mere
 • Det er muligt at tilkøbe en afbestillingsgaranti, så man kan få pengene retur ned til 4 timer for afgang. Dette skal gøres ved bookingen og kan ikke tilkøbes efterfølgende.
 • Ved kraftigt blæsevejr, hvor GoBoat vurderer at sejlads skal aflyses af sikkerhedsmæssige årsager, kan man vælge at flytte sin booking eller få pengene retur.
 • Om GoBoat

  Siden 2014 har oplevelsesvirksomheden GoBoat sendt gæster på vandet, både nationalt og internationalt. Kernen er udlejning af mindre eldrevne picnicbåde, hvor livsstil, kvalitetstid, nærvær og dansk design er vigtige nøgleord. GoBoat er dog mere end blot en udlejningsservice. GoBoat skaber unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder i trygge og komfortable rammer med et højt serviceniveau i fokus. Med en mission om at gøre vandet mere tilgængeligt for alle, er ambitionerne for den danske oplevelsesvirksomhed store, og ønsket om at sprede den maritime livsstil fortsætter. Find GoBoat i København, Odense og Aarhus samt flere lokationer i England, Tyskland, Sverige, USA og Australien.

  Læs mere om GoBoat og book din båd her.

  Find billeder i høj opløsning her.

  Kontakt

  GoBoat

  Eric Ziengs, CMO
  eric@goboat.dk
  41 42 75 67