firma og privatarrangementer med GoBoat

Tag ud på bølgen blå med GoBoat. Gør jeres næste fejring af et jubilæum, fødselsdag, eventdag, fredagsbar, fest eller andre sociale arrangementer til en helt uforglemmelig oplevelse. 

I sejler på egen hånd rundt i Københavns Kanaler, Odense Havn eller Aalborg Havn og oplever byen og  dens seværdigheder fra vandsiden. I det maritime hersker en helt særlig atmosfære af nysgerrighed og venlighed blandt mennesker. Dine gæster eller arbejdsplads’ medarbejdere kommer derfor tættere på hinanden, da der skabes dybere relationer på vandet mellem mennesker. Det maritime skaber en frihed, som ellers ikke er tilstede. 

Vi har forskellige pakker alt efter jeres behov. Går I efter “blot” en sejltur eller ønsker i forplejning med? I kan også tilkøbe branding på bådene, kaptajnshatte og underholdning. 

Vi tilbyder pakkerne fra minimum 24 personer med op til 8 personer i hver båd. Vores maksimale samtidige kapacitet er 288 personer i København, 56 i Odense og 48 i Aalborg.

Vælge den pakke, der passer bedst til jeres behov

Basic

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet

1 time: 50 kr. pr. person

2 timer: 90 kr. pr. person

Basic med forplejning

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet med drikkevarer og snacks

1 time: 90 kr. pr. person

2 timer: 130 kr. pr. person

Ekstra plads

Den gode sejltur der giver jer ro og samvær i på vandet med ekstra plads

1 time: 67 kr. pr. person

2 timer: 120 kr. pr. person

Ekstra plads med forplejning

Den gode sejltur der giver ro og samvær på vandet med ekstra plads og forplejning

1 time: 120 kr pr. person

2 timer:  173 kr. pr. person

Pakkerne er baseret på en prissætning pr. person ud fra hhv. 6 eller 8 personer per båd. Ved køb af forplejningskurve vil alle produkter være hyggeligt pakket i en picnic kurv ved ankomst. Længere nede på siden kan du tilføje andre tilkøb så som kaptajnshatte, logo på både og underholdning. 

Alle priser er ex moms og et 10% håndteringsgebyr. Betaling: 50% ved reservering og 50% senest 14 dage før sejlads. Afbestilling: Frem til 72 timer før afbestilling refunderes det fulde beløb på nær håndteringsgebyret og evt. tilkøb af logomagneter. Herefter refunderes ikke. 

 

Har du, som privat person fremfor i virksomhedsregi, en stor eller lille begivenhed der skal fejres til søs? Så tilbyder vi de samme løsninger. Bemærk at de angivne priser er eksklusiv moms, så der lægges 25% oveni for private arrangementer.

Underholdning med på båden?

Vi anbefaler, at I tilkøber vores aktiviteter med ombord på båden, som et ekstra indspark til en god oplevelse på vandet. 

StoryHunt: Lydhistorier fra Københavns Havn 

Lyt til denne lydoplevelse under sejlturen, der fortæller historien om Københavns Havn baseret på seks lokationer i haven, som I sejler forbi. Lydoplevelsen tager jer med tilbage i tiden, helt tilbage til 700-tallets København frem til i dag. Sejl efter den indtegnede rute og hør fortællingen om byens seværdigheder, når I sejler forbi dem. 

Én lydoplevelse kan bruges af hele båden på samme tid, det kræver blot en smartphone, til at afspille fra. Det kan anbefales at tage flere headset med for optimal lyd. 

For at lytte til fortællingerne fra StoryHunt skal I følge en bestemt rute, som er indtegnet på et kort. I får udleveret materiale, instruktioner mv., når I tjekker ind. Bare husk at oplade din mobil inden afgang. 

Pris: 160 kr. per båd  

 

En hat til forskel

Kaptajnshate til kaptajnen eller hele båden?

Få hele den maritime oplevelse til dit næste eventyr og føl dig som en ægte kaptajn på egen båd med en flot kaptajnshat. Så snup en kaptajnhat med ombord på din næste sejlads. Hatten fås både til børn og til vokse og koster 129 DKK.

Få jeres logo på båden

goboat virksomheder møder på vandet
goboat sociale events på vandet

GoBoat giver jer mulighed for få jeres navn/logo på bådens stævn. GoBoat producerer en genbrugelig magnet, der kan sættes på fronten af båden, når I skal ud og sejle. Dette giver både synlighed, når I sejler rundt i havnen, samt skaber en unik følelse for de deltagende personer. Samtidig er de speciallavede magneter rigtig gode til at vise jeres virksomhed frem på de sociale medier. 

Prisen er 499 kr. ex moms pr. båd.

GoBoat som event venue

Vil I holde en event (jubilæum, salgsevent, kundeevent, medarbejderevent, reception mv), er det muligt at leje en del af vores dock i København, Odense og Aalborg med et antal både. I kan sende gæster på tur i bådene, spise pindemadder, indtage drikkevarer i en unik setting ved og på vandet. 

Kontakt os for mulighederne og priser på business@goboat.dk.