Lej båd med bimini (overdækning)

På trods af at vi holder meget af Danmarks skiftende sæsoner, så kan det være ærgerligt, hvis vejret pludselig skal gøre en hyggelig sejltur våd. Vi har derfor lavet overdækning på nogle af vores både. På den måde har du og dine medpassagerer mulighed for at blive skærmet mod regn.

Vi har kun et begrænset antal overdækkede både til rådighed. Ønsker du at sejle i én af dem, skal du henvende dig til crew, når du tjekker ind til din sejltur. Hvis der er ledige overdækkede både, sørger vi for at I kommer ud i én af dem. Du kan desværre ikke reservere en båd med bimini på forhånd, så det er ‘først til mølle’.

Til de lidt køligere dage udlåner vi tæpper, men vi anbefaler alligevel, at I medbringer noget varmt at drikke.

Bemærk, at både med bimini kun lejes ud i vinterhalvåret.

ANDRE RUTER FOR BÅDE MED BIMINI

Nogle af broerne over Københavns kanaler er meget lave, så det er vandstanden, der afgør om både med biminier kan passere igennem. Der vil dog altid være flere muligheder for skønne sejlruter uanset vandstanden. Når du tjekker ind på Islands Brygge vil du få opdateret information og rutevejledning for din sejltur. Hvis forholdene på dagen gør, at båden med bimini ikke kan sejle, så tilbyder vi én uden i stedet for.