Goboat FOR VIRKSOMEDER

Vandet tilbyder mange muligheder for virksomheder. At være på vandet skaber nemlig en unik følelse af samvær og nærvær mellem mennesker.  Nærvær på og ved vandet er en oplagt måde at booste moralen på arbejdspladsen. Tænk på festlige arrangementer, jubilæer, møder på vandet, brainstorms, salgsmøder eller brug vores lokation som venue til en event kombineret med en sejltur.

Vi tilbyder dig København, Odense og Aalborgs bedste udsigter med en sejltur rundt i kanalerne og havnene. Nyd seværdighederne, nyd samværet og få talt sammen uden forstyrrelser. En sejltur er oplagt til et uformelt møde på vandet, eller hvis firmaet har brug for en hyggelig stund, hvor det sociale er i centrum.

Vores både er drevet af el, hvilket gør det en miljøvenlig båd, og det sikrer en lydløs sejloplevelse. Man kan derfor sagtens være mange både afsted samtidig og snakke på tværs af bådene. 

Er du til et uformelt møde eller en hyggelig sammenkomst?

Møder på vandet

Kunne du godt bruge mere uformelle mødeomgivelser, hvor der er luft og højt til loftet? Afdelingen, salgsmøder eller kick-off…

Social sejlads eller større event

En sejltur for hele virksomheden – måske sammen med en event på land ved vores både. Hold jeres sommerfest, et jubilæum eller en konference…  

Vi tager os af alt det praktiske med sikkerhed, sejlruter og at instruere jer i at bruge bådene. Vi kan også hjælpe med forplejning, underholdning, kaptajnshatte mv.