GoBoat Business

For at trives og være effektive har medarbejdere i virksomheder brug for variation og mulighed for at udfolde sig socialt og kreativt. Det er GoBoat Business sat i verden for at hjælpe med. Vi er ikke en erstatning, men en tilføjelse til jeres eksisterende muligheder i egne lokaler.

Måske er du ved at være træt af drænende møder i de samme mødelokaler? GoBoat Business retter sig mod virksomheder, der ønsker at ændre rammerne for møder – især de møder, der har brug for lidt ekstra. Måske starter I et nyt projekt, eller afslutter et? Det kunne også være når nye kolleger starter eller en anledning til fejring. I GoBoat flytter vi mødeoplevelser ud på vandet, og skaber dermed et helt nyt og anderledes rum.

Fordele for virksomheden

Om du er ansat i en HR-afdeling, chef i egen virksomhed, afdelingsleder eller lignende tilbyder GoBoat Business dig alternativer på vandet med et socialt fokus. Hvis du ser potentiale i at variere omgivelserne for at styrke samarbejde og kreativitet, er GoBoat Business noget for dig.

Møder på vandet sætter rammerne for en helt anden intimitet, end den du ellers kan opnå i et indelukket mødelokale. GoBoat Business tager mødeoplevelsen til næste niveau, idet deltagerne hele tiden stimuleres af skiftende omgivelser, der sætter gang i kreativiteten, hvor stærke relationer og muligheden for bedre salg kan udfolde sig.  De fleste kender til walk-and-talk møder, hvor tankerne slippes løs, når kontoret forlades og mødet afholdes til fods. Møder på vandet støtter op om denne filosofi ved at give kreativiteten et endnu større frirum.  

Selvom møder på vandet ikke nødvendigvis kan erstatte de normale møder, skal det ses som en fordelagtig måde at skabe variation i en møderække, evaluering af tiltag eller opstart af et nyt projekt, hvor der er brug for luftforandring.

Møder, fest, brainstorm eller noget helt fjerde

Du kan bruge bådene til møde, firmaarrangementer, brainstorm sessions og sociale arrangementer. Det er nemlig ikke kun mødelokalet, der kan rykkes ud på vandet. Det samme kan teambuliding arrangementer, after work hygge eller andre fejringer i virksomheden.

Flere virksomheder vælger at holde sommerfesten med GoBoat. I Corona-tider, hvor det stadig er vigtigt at holde afstand, er det en eftertragtet mulighed at kunne opdele og adskille medarbejderne i både, og alligevel samle en hel virksomhed – om det er 50 eller 200 medarbejdere.

Fast mødelokale på vandet

Hvis du allerede på forhånd ved, at jeres virksomhed har brug for et fast udendørs mødelokale X antal gange om måneden, er det muligt at reservere en eller flere både på forhånd. På den måde ligger bådene klar og I kan internt bestemme jer for, hvordan mødet reserveres af medarbejderne.

Det er også en mulighed at få et klippekort med 10 møder på med x antal både inkluderet. Her behøver I ikke at lægge faste møder ind i kalenderen, men i stedet kan I være mere fleksible og spontane – dog med forbehold for, at bådene kan blive booket af andre gæster.

Måske vil I bare gerne afprøve et møde til vands en enkelt gang, hvilket naturligvis også er muligt. Ved at booke en båd, får I en god fornemmelse af, om formatet passer til jeres behov, inden i booker flere både ud i fremtiden.

Brug GoBoat Business i din organisation

Hvis du ønsker at benytte dig af GoBoat Business , kan du udfylde nedenstående formular. Vi kontakter dig snarest, så du hurtigt kan udfordre den normale hverdag.

Bemærk, at udfyldning af forespørgslen ikke er lig med en booking.

Har du spørgsmål til GoBoat Business, er du velkommen til at ringe til os på dette nummer 20 96 28 33 mandag-torsdag mellem 10.00-15.00.