picnicbasket-sailing-friends-goboat

Picnickurve

Vi har sammensat forskellige picnickurve til forskellige formål. Uanset om du har noget særligt at fejre eller bare vil nye en dag på vandet, har vi en picnickurv, der passer til dine behov. Alle kurvene indeholder en blanding af snacks og drikkevarer, som kan tages med og nydes på turen. Kurvene kan bestilles, når du booker online eller direkte, når du tjekker ind før din sejltur. For at booke hos GoBoat skal du være 18 år - tilsvarende skal du være 18 for at købe alkohol hos GoBoat. Vi forbeholder os retten til at kræve billedlegitimation ved check in. Se udvalget herunder eller se hele menuen for København, Odense eller Aarhus.

Skippers Proviant

Denne picnickurv er sammensat af skipperen til 4 personer med rabat i forhold til at købe produkterne hver for sig. I får det hele udleveret i en flot kurv med en oplukker - øllene er dog med skruelåg. Kurven skal leveres tilbage ved hjemkomst.

picnic basket-Skipper's Supplies

Tilgængelig: København, Odense, Aarhus
Pris: 155 kr.

Matrosens Favoritter

Matrosen har nøje udvalgt en lækker rosé eller chardonnay, som du kan vælge mellem ved check in. Der er glas med i den flotte kurv, som skal afleveres ved hjemkomst.

picnic basket-Sailor's Favourite

Tilgængelig: København, Odense
Pris: 245 kr.

Styrmandens Skattekiste

Styrmanden har sammensat en picnickurv til 4 personer, der vil udforske vandet. Han har endda givet noget rabat i forhold til at købe produkterne hver for sig. Det hele leveres i en flot kurv med oplukker, som afleveres ved hjemkomst.

picnic basket - Family Favourite

Tilgængelig: København, Odense, Aarhus
Pris: 195kr.

Bølger og Bobler (brut)

Bølger og Bobler er picnic kurven til jer, der har noget særligt at fejre, eller bare vil nyde sejlturen i bedste livsnyderstil. Kurven indeholder en Charles Mignon Champagne Brut (75 cl.), to flasker Havgus vand uden brus og en pose chips.

picnic basket-Skipper's Supplies

Tilgængelig: København, Odense
Pris: 545 dkk

Bølger og Bobler (rosé)

Bølger og Bobler er picnic kurven til jer, der har noget særligt at fejre, eller bare vil nyde sejlturen i bedste livsnyderstil. Kurven indeholder en Charles Mignon Champagne Rosé (75 cl.), to flasker Havgus vand uden brus og en pose chips.

picnic basket-Sailor's Favourite

Tilgængelig: Copenhagen
Pris: 545 dkk

Fødselsdagskurv

Picnickurv med proviant til fødselsdagsfejring. Kurven indeholder en Castel Blanc cava (75 cl.), to økologiske valgfrie sodavand, to havgus vand uden brus, en valgfri pose chips og tre fødselsdagsflag.

Tilgængelig: Copenhagen, Odense
Pris: 395 dkk