Ofte stillede spørgsmål om GoBoat Cruise og Cruise Lite

Vær opmærksom på, at denne FAQ KUN gælder for GoBoat Cruise (med kaptajn) - ikke de klassiske GoBoat-både, hvor du er din egen kaptajn. Find ofte stillede spørgsmål om de både her. Vi har opdelt spørgsmålene i flere emner baseret på din situation, f.eks. spørgsmål om booking og aflysninger, om hvad man skal gøre før sejladsen, om hvad man skal gøre under sejladsen og om reglerne for sejlads og farvandene. Alle de ofte stillede spørgsmål er baseret på vores terms som har alt det med småt. Du kan også bruge søgefeltet til hurtigt at finde et svar.

Booking og afbestilling af GoBoat Cruise

Kan jeg få GoBoat Cruise uden at have booket på forhånd?

Vi er ofte fuldt bookede, og vi anbefaler derfor, at du booker i forvejen for at være sikker på at få en båd. Du kan booke i Cruise booking system og Cruise Lite booking system.
Men du er altid velkommen til at komme forbi og se, om vi har noget ledigt.

Hvordan annullerer jeg min GoBoat Cruise-booking?

Du kan vælge at ombooke eller modtage det fulde beløb indtil 5 dage (120 timer) før afrejse. I din ordrebekræftelsesmail finder du et link til at redigere din booking. Gør venligst dette selv.

Du kan annullere din booking og få pengene tilbage indtil 5 dage før afrejse. Dette kan ikke gøres automatisk. Læs venligst din bekræftelsesmail om, hvordan du får pengene tilbage. Processen tager normalt 10 arbejdsdage.

Hvis der er mindre end 5 dage til din rejse (120 timer), kan du ikke ombooke eller få det fulde beløb refunderet.

De 14 dages fortrydelsesret gælder ikke for GoBoat Cruise-bookinger i henhold til § 18, stk. 2 og 3 i forbrugeraftaleloven.

Tilbyder GoBoat Cruise en afbestillingsgaranti?

Nej, i øjeblikket tilbyder vi ikke en afbestillingsgaranti for GoBoat Cruise-bookinger.

Hvor meget koster det at leje GoBoat Cruise?

Vores normale for priser for GoBoat Cruise er:

2 timer: 3.899 kr.
3 timer: 5.799 kr.
4 timer: 7.699 kr.
5 timer: 9.599 kr.

Vores normale priser for GoBoat Cruise Lite er:
1 time: 1.299 kr.
2 timer: 2.499 kr.
3 timer: 3.699 kr.
4 timer: 4.799 kr.

Tjek venligst vores Cruise booking system og Cruise Lite booking system for nøjagtige, opdaterede priser baseret på din ønskede dato og tid. Prisen er ekskl. drikkevarer og snacks, som skal købes gennem GoBoat Cruise (du kan ikke medbringe dine egne). Prisen inkluderer afhentning og aflevering i Sluseholmen - hvis du ønsker at blive hentet eller afleveret et andet sted, er der et ekstra gebyr.

Hvordan booker jeg GoBoat Cruise online?

Du kan booke en båd på vores Cruise booking system og Cruise Lite booking system. Vælg venligst:
Location --> antal både (Cruise har plads til 7 personer, mens Cruise Lite har plads til 9 personer udover kaptajnen) --> antal timer --> dato --> timer --> afhentning og afsætning --> din data --> drinks and snacks --> betaling med kreditkort.

Kan jeg få rabat ved at leje en GoBoat?

Vi tilbyder forskellige rabatter. Jo længere tid du lejer en båd, jo lavere er prisen pr. time. Husk at dividere prisen med, hvor mange personer I skal ud at sejle, for at få prisen per person. Vi tilbyder ikke rabat ved booking af flere både.

Abonner venligst på vores Nyhedsbrev for særlige tilbud og inspiration.

Hvor mange både har I?

Ved vores lokation i Sluseholmen har vi 1 Cruise-båd og 2 Cruise Lite-både. Du kan booke 1 eller flere både afhængigt af, hvor mange I er.
Cruise har plads til 7 personer, mens Cruise Lite har plads til 9 personer + GoBoat Cruise-kaptajnen. Dette tal er også inklusiv børn og babyer.

Jeg kan se, at der er fuldt booket. Kan jeg komme på en venteliste?

Nej, desværre ikke. Sørg for at booke i god tid.

Kan jeg lave en større booking til et firma- eller privatarrangement?

Ja, vi tilbyder forskellige løsninger, der opfylder dine behov. Læs mere her.

Før du sejler med GoBoat Cruise

Hvor tidligt skal jeg ankomme til min booking?

Ankom venligst 5 minutter før afgang for at sikre, at der er tid til sikkerhed og instruktioner. Husk at møde op på det rigtige sted i forhold til din booking.

Hvis du kommer for sent og derfor stævner ud senere, vil kaptajnen stadig returnere båden på det oprindelige afleveringstidspunkt, så de næste gæster ikke behøver at vente. Det vil sige, I får kortere tid på vandet.

Hvor kan jeg parkere?

Det er muligt at finde betalte offentlige parkeringspladser i nærheden af Sluseholmen og på de nærliggende gader. Få et overblik over parkeringspladser via denne Google Maps map.

Er det muligt at bruge et toilet før afgang?

For at få den bedste oplevelse foreslår vi, at du går på toilettet inden afgang. Vi kan dog stoppe forskellige steder i havnen, så du kan gå i land i nærheden af et toilet. Spørg venligst din kaptajn.

Hvor er den nærmeste hjertestarter?

Du kan finde den nærmeste hjertestarter på Thad Jones vej 12, St, 2450, et par minutter væk fra vores normale startsadresse. Den er åben 24 timer i døgnet.

Du kan finde den nærmeste hjertestarter på din sejlrute her eller download appen TrygFonden Hjertestart.

Skal jeg vise et coronapas for at komme ud at sejle?

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi opfordrer alle med Corona-symptomer til at blive hjemme.

Er GoBoat handicapvenlig?

På alle vores lokationer anbefaler vi, at du selv kan komme ind og ud af bådene, men vores personale vil selvfølgelig altid være klar til at hjælpe. I øjeblikket har vi dog ingen tilgængelighedsramper.

Kan jeg købe drikkevarer og snacks på GoBoat?

Ja, vi har et bredt udvalg af drikkevarer og snacks, som kan bestilles online. Se udvalget her.

Derudover samarbejder vi med Restaurant Nærvær, som tilbyder lækre tapas- og seafood-anretninger. Maden fra Nærvær skal bestilles senest 24 timer inden sejlturens start og afhentes undervejs på sejlturen. Tilkøb af maden er tilgængelig for sejladser alle ugens dage fra kl. 11:30. Du skal som minimum booke en 2-timers sejltur, hvis du ønsker at bestille mad fra Nærvær. Læs mere her.

Det er IKKE tilladt at medbringe egne drikkevarer og snacks om bord. Tal venligst med din kaptajn før afgang.

Kan jeg medbringe mine egne drikkevarer og snacks?

Nej, desværre. Ligesom på en restaurant må du ikke medbringe dine egne drikkevarer og snacks. Vi anbefaler, at du bestiller dine drikkevarer og snacks, når du booker din båd online. Så har kaptajnen det hele klar til dig, når du ankommer. Ellers kan du stadig købe ekstra inden afgang, og hvis pladsen tillader det, har vi nogle drikkevarer og snacks om bord til salg desværre.

Hvis du er meget opsat på at medbringe din egen vin, tilbyder vi dette mod et korkgebyr på 250 kr. Kontakt os venligst på forhånd for dette.

Hvad hvis det regner, blæser eller tordner?

Vores både har et regnslag, som vi sætter på. Det dækker det område, hvor du sidder. Som altid i regnvejr kan vi selvfølgelig ikke garantere, at du forbliver helt tør hele tiden.
Vi anbefaler, at du bærer vandtæt tøj eller medbringer en paraply, hvis vinden tillader det. Vi sælger også bionedbrydelige regnponchoer.

Hvis der er torden eller lynnedslag, vil vores aktiviteter stadig køre, da det stadig anses for sikkert at sejle.

Men hvis det blæser, har bådene brug for mere kraft til at bevæge sig og vil derfor sejle lidt langsommere, hvilket betyder, at vi ikke kan sejle så langt. 

I tilfælde af kraftig vind forbeholder vi os ret til at aflyse din rejse, dette er en sikkerhedsforanstaltning. I dette tilfælde vælger du selv, om du vil ombooke, have en voucher eller få pengene tilbage. Vi vil forsøge at give dig så meget varsel som muligt og ringe til dig på dagen for din sejlads.

Under GoBoat Cruise-turen

Hvor mange mennesker kan der være i en GoBoat Cruise og Cruise Lite båd?

GoBoat Cruise Lite-bådene har en maksimal kapacitet på 7 personer plus kaptajnen. Dette antal inkluderer også børn og babyer.

GoBoat Cruise-bådene har en maksimal kapacitet på 7 personer plus kaptajnen. Dette antal inkluderer også børn og babyer.

Der er INGEN undtagelser til dette nogensinde. Nogle mennesker ringer eller skriver til os for at bede om en undtagelse. Det sker aldrig. Så lad venligst være med at spørge.

Er redningsveste inkluderet i prisen?

Ja, det er det. Redningsveste er inkluderet i prisen.
Redningsveste til voksne er placeret i opbevaringsrummet på båden. Vi har også redningsveste til børn og babyer. Spørg kaptajnen, da de opbevares på land.

Kræver det et certifikat eller en licens at sejle med GoBoat Cruise?

Nej, det gør det ikke. GoBoat Cruise-oplevelsen inkluderer en kaptajn, så ingen behøver at sejle båden.

Vi instruerer dig i, hvordan du skal opføre dig ombord, før du tager afsted (derfor skal du være hos os 5 minutter før afgang). Ingen behøver at styre/sejle båden, det gør vores kaptajn.

Er det muligt at få nogen til at sejle GoBoat Cruise for os?

Ja, kaptajnen er inkluderet i bookingen (i modsætning til GoBoat-picnicbådene, hvor du er kaptajnen). Cruise-kaptajnen vil gøre din tur til den bedste!

Er der forskellige bådstørrelser?

Ja, vi har to forskellige bådtyper.

Bådene i GoBoat Cruise Lite kan have 7 personer ombord. I båden er der et bord, man kan sidde omkring, samt solseng i bagende og en trappe til at komme op af vandet, hvis man vil bade.

Bådene i GoBoat Cruise er større i fylde, men kan have 7 personer ombord. Båden har også et bord, men det er ikke tilladt at bade fra denne båd.

goboat_cruise_comparison_dk

Må vi sejle i alle områder af havnen?

Af sikkerhedsmæssige årsager er nogle sejlområder ikke tilgængelige for GoBoat Cruise og Cruise Lite. Vores kaptajn kender alle reglerne. Kaptajnen er der for, at du kan bestemme, hvor du vil hen.

Vær opmærksom på, at vi forbeholder os ret til at lukke visse områder for sejlads, hvis forholdene kræver det. For eksempel af sikkerhedshensyn, eller hvis havneadministrationen lukker et område af forskellige årsager.

Har i et lager, hvor vi kan opbevare vores ting, mens vi sejler?

Nej, vi opbevarer ikke personlige ejendele uden for båden. Husk kun at medbringe det, du kan have med ombord. Der er begrænset plads på båden til tasker, håndklæder mv. GoBoat fralægger sig ethvert ansvar for personlige ejendele, der tages med om bord - herunder elektronik, tøj osv.

Regler for GoBoat Cruise både

Må vi drikke alkoholiske drikkevarer om bord?

Ja, alle passagerer må indtage alkohol. Du kan have et fantastisk arrangement ombord. Vi beder dog om god opførsel og fortsat at tage hensyn til andre.

Vi forbeholder os ret til at afvise meget berusede gæster før afgang eller under rejsen. Berusede gæster vil ikke modtage nogen refusion. Husk, at havnen er et offentligt og travlt sted. Mange beboere bor tæt på havnen og kanalerne. Og sikkerhed er vigtigst - din og alle andres. Vis respekt og ansvarlighed, når du er i havnen.

Er det tilladt at ryge vandpibe ombord?

Nej, det er ikke tilladt at ryge vandpibe ombord. Vi tillader dog, at man ryger cigaretter. Det er vigtigt, at cigaretskodder ikke smides i vandet eller i båden for at bevare vores vandmiljø og sikre en ren og behagelig oplevelse for alle.

Hvor gammel skal man være for at booke båden?

Den person, der booker, skal være 18 år gammel. Der er ingen aldersbegrænsning på at være passager i båden. Men hvis du vil købe alkohol, skal du være fyldt 18 år. Kaptajnen vil tjekke det, så husk gyldigt ID.

Er det muligt at tage af sted et andet sted end Sluseholmen?

Ja, du kan vælge at tage af sted fra Etta Camerons Vej 15A (inkluderet i prisen) eller 6 andre steder mod et ekstra gebyr for et andet afgangssted. Dette kan tilføjes i bookingsystemet.

Pris 499 DKK:
Fisketorvet
GoBoat Islands Brygge
Gammel Strand Metro
Ofelia Plads

Pris 999 DKK:
Toldboden marina
Sandkaj Nordhavn

OBS: Du kan ikke vælge Sandkaj i Nordhavn med GoBoat Cruise Lite.

Kan du sætte os af et andet sted end Sluseholmen?

Ja, du kan vælge mellem at blive sat af ved Etta Camerons vej 15A (inkluderet i prisen) eller 6 andre steder mod et ekstra gebyr som afsætningssted. Dette kan tilføjes i bookingsystemet.

Pris 499 DKK:
Fisketorvet
GoBoat Islands Brygge
Gammel Strand Metro
Ofelia Plads

Pris 999 DKK:
Toldboden marina
Sandkaj Nordhavn

OBS: Du kan ikke vælge Sandkaj i Nordhavn med GoBoat Cruise Lite.

Kan jeg tage min hund med på båden?

Ja, det kan du godt. Vi elsker hunde på bådene. Vi har dog ingen redningsveste til hunde, så hunde tages med på båden på eget ansvar.

Er polterabender velkomne?

Ja, vi byder jer velkommen! Du kan booke direkte i vores bookingsystem. Husk, at drikkevarer og snacks skal købes gennem GoBoat Cruise som beskrevet ovenfor. Og vores alkoholregler gælder også ved polterabender - se ovenfor.

Er det tilladt at svømme fra båden?

GoBoat Cruise: Ja, det er tilladt at svømme fra båden i udvalgte områder. Spørg kaptajnen om anbefalinger. Båden er udstyret med en stige ned i vandet, så det er nemt at komme op i båden igen. Medbring venligst dine egne håndklæder og badetøj.

GoBoat Cruise Lite: Nej, det er ikke tilladt at svømme fra båden. Vores kaptajner kan dog sejle jer hen til en afmærket badezone/havnebad, hvorfra I kan bade. Og derefter komme tilbage i båden igen. Medbring venligt egne håndlæder og badetøj.

Er der højttalere om bord?

Ja, båden har indbyggede højttalere, så du kan lytte til dine yndlingssange fra enhver streamingtjeneste via Bluetooth. Du skal derfor ikke medbringe din egen. Vores kaptajn sørger for at styre lydniveauet, så naboer i og omkring havnen ikke forstyrres.

Er bådene forsikrede?

Ja, det er de. Alle vores både er forsikrede. Som lejer er du ansvarlig for jeres opførsel og jer selv. Selve sejladsen er GoBoat ansvarlig for så længe du overholder reglerne og kaptajnens instrukser. Hvis du beskadiger en GoBoat eller en del af den, eller hvis du beskadiger andres både eller anden ejendom, skal du betale selvrisikoen på op til 4.000 DKK, som afhænger af skadens omfang.
Forsikringen dækker ikke dine personlige ting, der går tabt eller bliver beskadiget.

Vi anbefaler, at du har din egen ansvars- og personforsikring.