GoBoat åbner i AArhus
Få 20 % åbningsrabat

GoBoat åbner endelig sin base i Aarhus. Det bliver søndag den 19. juni på Aarhus Ø ved siden af Domen. GoBoat har siden 2014 sendt gæster på hyggelige sejlture med eldrevne motorer rundt om i verden. Vores både, som du selv styrer, har plads til 8 personer, kræver ikke sejlerbevis. Vi instruerer dig inden afgang. 

En tur i en GoBoat er den oplagte mulighed for en hyggelig tid på vandet med dem du holder af. Vi holder åbent hele sommeren og åbner endda et “Fyrtårn”, hvorfra vi serverer drinks og snacks til sejlturen og besøgende på Pier 2 på Aarhus Ø.

 

Få 20 % rabat ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Rabatten kan bruges i juni og juli 2022 på sejlture i Aarhus mandage til torsdage. Når du tilmelder dig, får du tilsendt en kode, som du kan bruge med det samme. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen nederst i mailen. Du accepterer også vores betingelser.

Tilpassede åbningstider pga. stor interesse

Tak for den store interesse for at sejle. Vi arbejder hårdt på at finde og uddanne medarbejdere lige nu. Af den grund og den store efterspørgsel kan der være dage, hvor vi ikke kan holde åbent eller i kortere tid. Der kan også være dage, hvor bookingerne er udsolgt. Vi anbefaler derfor at booke længere fremme i løbet af sommeren. 

Vil du være del af GoBoat-familien som crew, kan du læse vores jobopslag her

Det skal du vide om GoBoat i Aarhus

Hvor

 GoBoat Aarhus er på Pier 2 ved siden af Domen. Her kan du gå ombord vores både. Der vil rig mulighed for picnic-oplevelser i havnen hele sommeren med dine kære.

Prøv også “Fyrtårnet”, hvor du tjekker ind og bliver instrueret i at sejle. Her kan du få drinks, øl, vand og snacks – uanset om du skal sejle eller bare vil nyde Aarhus Ø. 

Adressen er GoBoat Aarhus, Inge Lehmanns Gade 22, 8000 Aarhus C.

Hvordan

Vores GoBoats har plads til på til 8 personer. Prisen er den samme uanset antal sejlende per båd. Det kræver hverken kørekort eller sejlerbevis. Vi instruerer dig, når du ankommer om sikkerhed og ruter. Der skal være mindst én person, der er fyldt 18 år i båden for at sejle den. 

Vi anbefaler, at du booker bådene online på forhånd, så du er sikker på en båd. Hunde er velkomne. Alle både er udstyret med redningsveste til børn og voksne.

GoBoat konceptet

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Æstetik

Æstetik, respekt for omgivelserne og miljøet er værdier, som altid har ligget os danskere nært. I GoBoats kan Aarhusianere og besøgende turister, snart nyde godt af direkte udsyn til vores bys smukke omgivelser.

oplev aarhus i goboat

Fællesskab

GoBoat handler om fællesskab, velvære og kontakt med naturen. GoBoat-oplevelsen er ofte lig kvalitetstid og samvær. Her kan du træde ind i et åndehul i storbyens travle hverdag. Slap af i hyggelige omgivelser med venner eller familie. 

GoBoat

Eldrevne både

GoBoat vægter miløjet højt. Bådenes  elmotorer sejler på strøm fra sol-, vind- og vandenergi. Bordene i bådene er lavet af certificeret træ. Derudover får børnene altid et fiskenet med ud på vandet, så de kan fange skrald.

GoBoat Fyrtårnet - din bar på Aarhus Ø

Fyrtårnet GoBoat

Fyrtårnet og sejlads

 GoBoat Fyrtårnet checker du ind, når du skal sejle i GoBoat. Vi beder der tjekke ind 15 minutter før du skal sejle, så vi kan instruere dig og I kan komme ned i båden.

I Fyrtårnet kan købe drikkevarer – med og uden alkohol og snacks. Du er velkommen til at tage dine køb med på vandet (dog maksimalt 2 genstande per person). Du kan med fordel booke din proviant sammen med din booking. Du kan også tage egne mad- og drikkevarer med.

Fyrtårnet er din bar på Pier 2

Går du en tur på Aarhus Ø eller skal du nyde et par timer i det fri ved vandet, så kan du købe de lækreste øl, cocktails, vand og snacks ved Fyrtårnet. Du behøver ikke sejle for at nyde en drink.

Vores menu offentliggøres snart her. Der er masser af hyggelige områder at sidde med venner og familie. Vi opfordrer til at I rydder op efter jer for at Aarhus Ø vedbliver at være et dejligt sted for alle. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en 20% rabatkode tilsendt

Sikkerhed i båden og hvordan du sejler

Kontakt

+45 40 26 10 25

Telefontid: Mandag – fredag 10:00 – 13:00. Tjek venligst din kvittering for evt. afbestilling og ændringer, som du selv kan foretage. 

Kundeservice: info@goboat.dk

CVR: 35 66 24 05

Åbningstider

C/O GoBoat Aarhus
Inge Lehmanns Gade 22

Åbningstider for sejlads:
Søndag til torsdag: 16:00 – 20:00
Fredag og lørdag: 12.00 – 21:00

Åbningstider for Fyrtårnet-baren:
Søndag til torsdag: 16:00 – 21:00
Fredag og lørdag: 12.00 – 22:00