GoBoat famile

Åbning med NGO

Pressemeddelelse

GoBoat har netop åbnet for den 9. sæson i Københavns Havn og anden sæson er lige om hjørnet i Odense fra fredag den 1. april. Samme tidspunkt åbner GoBoat i Aalborg også. I samarbejde med KidsAid og Foreningen til støtte for Mødre og Børn tilbyder GoBoat gratis sejlture for at starte foråret på en god måde. 

Udsatte børn og familier får en gratis oplevelse på vandet

I foråret 2021 inviterede GoBoat for første gang udsatte børn og deres familier på gratis oplevelser på vandet. Efter en hård corona-lockdown, der har ramt de udsatte familier, var gratis sejlads en kæmpe succes, der i år er værd at gentage. GoBoat har teamet op med KidsAid og Foreningen til Støtte for Mødre og Børn, der står for at udvælge børn og familier, der kan sejle gratis.

“I KidsAid oplever vi en kæmpe efterspørgsel på oplevelser for hele familien, så de kan glædes og skabe minder sammen. De syge og sårbare børn og unge har brug for positive oplevelser, så de kan få en pause fra behandlingsforløb og sygdom. Derfor er det helt fantastisk at GoBoat tilbyder KidsAid og vores familier en hyggelig sejltur på vandet, så de kan få et tiltrængt pusterum. Vi er taknemmelige for samarbejdet med GoBoat,” siger Maria Breschel, projektleder hos KidsAid.

Også hos Foreningen til Støte for Mødre og Børn er der glæde:

“Vi modtager hvert år mange ansøgninger fra forældre, der er alene med deres børn, hvor de søger støtte til oplevelser og ture. Der er desværre mange familier, der ikke har økonomi til at kunne give deres børn de samme oplevelser og ture som deres venner og klassekammerater. Vi er derfor meget glade for samarbejdet med GoBoat,” siger Susanne Bach Rasmussen, Konsulent, Foreningen til Støtte for Mødre og Børn.

Susanne fortæller, at de første familier allerede har givet en positiv respons til Foreningen til Støtte for Mødre og Børn. Et par anonymiserede eksempler er:

  • Wow tusind tak for den mulighed, som ellers ikke havde været muligt. Det vil vi glæde os til!
  • Ej hvor lækkert, tusind tak ☺️☺️ Der er bestilt båd og vi glæder os 🙏

Helt praktisk bedes man kontakte KidsAid eller Foreningen til Støtte for Mødre og Børn for at høre mere om muligheden for en gratis sejltur. Tilbuddet kan indløses i marts i København og i april for Odense. Herefter får man mulighed for at vælge dato og tidspunkt for sin sejltur.

GoBoat nationalt og internationalt

I København har GoBoat for første gang haft åbent i weekender hele vinteren - dog med et mindre antal både. Det har vist sig at være en succes med stor efterspørgsel. Men nu er den danske oplevelsesvirksomhed, der vil gøre vandet tilgængelig for alle, igen åbnet alle dage med afgang fra Islands Brygge.

GoBoat åbnede i Odense i 2021. Sejlturene blev hyppigt brugt og derfor er antallet af både fordoblet fra 4 til 8 i Odense Havn ved Promenadebyen. Desuden har GoBoat åbnet en mini-café, hvor odenseanerne og turister kan nyde en kaffe, øl eller vin - enten til at tage med på båden eller i det hyggelige område på Promenaden med udsigt over vandet.

I Aalborg åbner GoBoat igen med 7 både med sejlads på Limfjorden fra Stigborg Brygge i syd til “Verdens Ende” i nord. GoBoat ligger på Vestre Havnepromenade - nemt at komme til for at nyde et par timer på Limfjorden. I år er det ikke muligt at sejle gratis i Aalborg.

Åbningstiderne for GoBoat tilpasser sig løbende - ofte baseret på, hvornår solen står op og går ned. Alle lokationer har åbent som minimum til oktober 2022.

Ud over de danske lokationer kan man finde danske GoBoat i Malmø, Berlin, 4 lokationer i England og 4 lokationer i Australien.

“Det er altid et magisk tidspunkt, når foråret pipper frem. Hos GoBoat får vi sommerfugle i maven, når vi igen åbner de forskellige lokationer i Danmark, Tyskland, Sverige og England. Vores kolleger i Australien har været i gang længe og er nu tættere på den sidste del af sæsonen. Vi håber desuden i 2022 at åbne endnu flere baser rundt om i Danmark og verden,” siger Anders Mørck, CEO af GoBoat.

Anders Ekelund Mørck

CEO i GoBoat, Anders Ekelund Mørck, udtaler:

“Det er altid et magisk tidspunkt, når foråret pipper frem. Hos GoBoat får vi sommerfugle i maven, når vi igen åbner de forskellige lokationer i Danmark, Tyskland, Sverige og England. Vores kolleger i Australien har været i gang længe og er nu tættere på den sidste del af sæsonen. Vi håber desuden i 2022 at åbne endnu flere baser rundt om i Danmark og verden.”

Sikkerhed frem for alt

Hos GoBoat er sikkerheden altid første prioritet. Efter to år med corona restriktioner, har GoBoat løbende tilpasset sine procedurer. Flere af ændringerne giver så meget mening, at de er bibeholdt til forbedret sikkerhed for de sejlende. Her er der tale om udendørs check-in, afstand mellem grupper og afspritning af redningsveste samt bådenes berøringsflader mellem hver gruppe.

GoBoats normale regler er:

  • Maksimalt otte personer per båd
  • GoBoat anbefaler, at bookinger foretages online
  • Du kan tage egen mad og drikke med eller bestille hos GoBoat
  • Mindst én person på 18 år eller ældre skal være i båden
  • Det er maksimalt tilladt at indtage 2 genstande per person under sejladsen
  • Respektér de andre sejlende på vandet

Om GoBoat

Siden 2014 har oplevelsesvirksomheden GoBoat sendt gæster på vandet, både nationalt og internationalt. Kernen er udlejning af mindre solcelledrevne picnicbåde, der er grønne og bæredygtige, og hvor livsstil, kvalitetstid og dansk design er vigtige nøgleord. GoBoat er dog mere end blot en udlejningsservice. GoBoat skaber unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder i trygge og komfortable rammer med et højt serviceniveau i fokus. Med en mission om at gøre vandet mere tilgængeligt for alle, er ambitionerne for den danske oplevelsesvirksomhed store, og ønsket om at sprede den maritime livsstil fortsætter.

Læs mere om GoBoat på www.goboat.dk.

Find billeder i høj opløsning her.