Sauna by GoBoat

Prøv Københavns nye sauna på vandet

Når temperaturen falder er der intet som at få  varmet kroppen helt igennem. Det kan du nu, hvor vi åbner en pop-up lokation i Indre by i København. Med Sauna by GoBoat nytænker vi den skandinaviske sauna-tradition,  hvor du får alle glæderne ved at være ét med vandet i sikre og æstetiske rammer. 

Den specialudviklede, flydende sauna er designet i den skandinaviske ånd med smukt, lyst og bæredygtigt træ. Saunaen hviler på et innovativt ballastsystem, der gør, at du kan slappe af og nyde udsigten uden bølgegang. At booke kræver ikke medlemskab og er derfor åbent for alle.

Brug koden saunabygoboat og få 500 kr. i rabat hele november og december.

Det skal du vide om Sauna by GoBoat

Hvor

I vinteren 2021 åbner vores pop-up lokation ved Ved Stranden 26. Her kan du prøve vores nye saunamodul som en af de første. Saunaoplevelsen er for dig, der gerne vil nyde varmen i smukke omgivelser centralt i København.

Åbningstider for saunaen:

Onsdag-fredag: kl. 15-22
Lørdag-søndag: kl. 08-22

Hvordan

Du booker turen i vores flydende sauna online. Det kræver ikke medlemskab.

Saunaen har plads til max 12 personer. Prisen er den samme uanset antal. Når du trænger til at blive nedkølet, kan du benytte det russiske bad (koldvandspand) lige ved saunaen.

Glæd dig til at nyde indre København gennem de store panoramavinduer.

Du har sikkert et hav af spørgsmål, dem kan du få svar på i FAQ’en her.

Brug koden saunabygoboat og få 500 kr. i rabat hele november og december.

KONCEPTET

GoBoat åbner for Købehavns flotteste sauna på vandet. I det nye saunakoncept er der er plads til alle – lige fra den garvede saunaentusiast til nybegynderen, som blot vil nyde udsigten til naturen i æstetiske rammer.

Æstetik

Æstetik, respekt for omgivelserne og miljøet er værdier, som altid har ligget os danskere nært. I saunaen kan københavnere og besøgende turister, nu også om vinteren, nyde godt af direkte udsyn til vores bys smukke omgivelser.

Sauna GoBoat

Fællesskab

Sauna handler om fællesskab, velvære og kontakt med naturen. Saunaoplevelsen er ofte lig kvalitetstid og samvær. Her kan du træde ind i et åndehul i storbyens travle hverdag. Du kan booke plads med venner og virkelig slappe af i æstetiske faciliteter. 

Velvære

At gå i sauna har ifølge sygeforsikring.dk fordele som afspænding af kroppens muskler og større blodgennemstrømning, der kan sænke blodtrykket. Derudover er saunaoplevelsen den direkte vej til velvære og følelsen af, at gøre noget godt for sig selv.

Brug koden saunabygoboat og få 500 kr. i rabat hele november og december.

Bæredygtighed

Vi værner om den bæredygtige oplevelse, så vi sætter så få aftryk på naturen og vandmiljøet som muligt. 

Derfor har vi i mange år udviklet på vores egen bådtype, der sætter nye standarder for bæredygtige oplevelser på vandet. Den flydende sauna er verdens første katamaran-båd bygget i genanvendeligt bio-komposit af 30% hørfibre og 70% basalt. Det er et højst innovativt materiale med minimal indvirkning på klimaet og lang levetid. 

Saunaen er bygget af GoBoats søsterselskab SEANICS og støttet af bl.a. VELUX og Innovationsfonden.

GoBoat & Sauna på vandet

Grundstenene til GoBoat blev lagt af Anders, Carl og Kasper i 2013, og allerede i 2014 kom de første bæredygtige både til Københavns Havn. I dag finder du også GoBoat i Aalborg, Odense og på fire lokationer i Australien, tre i London samt én i Sverige og én i Tyskland. 

Det næste naturlige skridt mod at åbne vandet og gøre det mere tilgængeligt for alle, ligger i at udnytte de koldere måneder, hvor vi ser knapt så mange sejlende gæster. Idéen om en flydende sauna er derfor den oplagte mulighed for at tilbyde bæredygtige oplevelser på vandet hele året rundt. 

Book din tur i varmen

Er du blevet nysgerrig på at opleve vores flydende sauna? Så kan du kan booke din tur i varmen lige her og melde dig til vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på de seneste nyheder og spændende tilbud. 

Brug koden saunabygoboat og få 500 kr. i rabat hele november og december.