Dogs sailing with GoBoat

Støt Affalds­ind­samlingen i uge 15

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening er GoBoat med i dette års Affaldsindsamling, som finder sted fra den 8.-14. april i København og i Aarhus.

Du kan sejle gratis, samle skrald og støtte Affaldsindsamlingen.

Danmarks Naturfredningsforening har de sidste 15 år lavet en årlig affaldsindsamling, der har involveret op mod 200.000 danskere, der har hjulpet med at samle affald i naturen. Med affaldsindsamlingen er formålet at sætte fokus på den (alt for) store produktion af affald, der finder sted i Danmark. Udfordringen er at (alt for) meget af det ender i naturen. På veje, i skove, på marker, i vandet og mange andre steder, hvor det sviner, forurener og er til gene for både naturen, dyr og mennesker.

I GoBoat tilslutter vi os intentionen om at forsøge at holde naturen ren. Vi har i mange år opfordret vores gæster til at låne fiskenet med ud på båden for at fjerne skrald fra vandet. En af vores kerneværdier er at værne om og respektere naturen. Som daglige brugere af vandet føler vi en forpligtelse til at tage hensyn og hjælpe der, hvor vi kan. Din og vores fælles deltagelse i Affaldsindsamlingen sætter et endnu større fokus på det massive problem, som affald i naturen er.

Sejl gratis ved at samle skrald!

GoBoats er designet med den sociale oplevelse i tankerne. Hver båd har plads til 8 personer med et picnicbord i midten for at skabe den bedste sociale oplevelse.

Hvorfor så ikke samle affald, mens I hygger jer - og sejle gratis? Fra mandag den 8. april til og med fredag den 12. april kan du sejle gratis med GoBoat, hvis du samler skrald fra Islands Brygge eller Aarhus.

I begge byer får du inden afgang udleveret fiskenet til låns og en skraldepose med en QR-kode på. Så stævner I ud og samler så meget skrald I kan finde, som I kommer i posen. I afleverer skraldet hos GoBoat.

Bemærk, hvis du ikke samler skrald til Affaldsindsamlingen, skal du betale normalpris for sejlturen.

Dogs sailing with GoBoat

Foto: Abdellah Ihadian

Omsætningen fra weekenden går til Affaldsindsamlingen

Lørdag den 11. april og søndag den 12. april er priserne for bådleje som normalt. Omsætningen fra bådudlejningen donerer GoBoat til Affaldsindsamlingen - uanset om du samler skrald eller ej. Det er vores donation til sagen!

Så du kan sejle en tur og vide, at din hyggelige oplevelse kommer naturen til gode.

Book og støt nu

BEMÆRK: ONSDAG DEN 10. APRIL HAR VI DESVÆRRE LUKKET I KØBENHAVN GRUNDET VEJRFORHOLD. ALLE MED BOOKINGER VIL BLIVE KONTAKTET I KBH. AARHUS SEJLER SOM NORMALT.

Book din 2 timers sejltur online og indtast koden: Ai2024 for gratis sejltur mandag-fredag. I weekenden betaler du helt normalt, så går bådlejeomsætningen til Affaldsindsamlingen.

Kan jeg hjælpe på andre måder?

Du kan derudover også selv donere et beløb på 25, 50 eller 150 kroner til Danmarks Naturfredningsforening, når du booker online. Det er selvfølgelig valgfrit. Det kan du gøre uanset om du er med i indsamlingen eller ej.

Vi anbefaler, at du sørger for at booke turen hjemmefra, så du er sikret en båd. Donationsmuligheder finder du til sidst i bookingen, hvor det står som tilvalg.