København: Til lands & Til vands

Oplev København på en måde, du måske ikke har prøvet før.

Med denne unikke pakkeløsning til virksomheder og grupper med minimum 24 personer har I alt, der skal til for at få en god dag med sjove, sociale aktiviteter til vands og til lands, samt en lækker forplejning til at starte dagen på. 

Ved heldagsarrangementet skal deltagerne blot hente morgenmad og mysterie. Herfra er der sørget for underholdning i dagens program, der spreder sig rundt i de københavnske gader og kanaler. I kan tilmelde fra 24 til 288 personer, og hele arrangementet vil foregå udenfor i sikre rammer.

Pris for hele dagen, inkl. moms.

Mandag til fredag: 449 kr. per person

Lørdag og søndag: 549 kr. per person

Dagens program

  • 9.30: Afhent mordmysterie fra Solve a Mystery og morgenmad hos Blox Eats (Meyers på Bryghusgade 16). Morgenmaden består af to-go kaffe og en lækker  croissant.
  • 10.00: Mysteriet starter på Marmorbroen.
  • 12.00: Mysteriet slutter på Christiansborgs Slotsplads og I går til GoBoat på Islands Brygge. Køb evt. mad med på vejen, som kan nydes i båden. Det anbefales at benytte et toilet før afgang.
  • 12.45: Tjek ind hos GoBoat.
  • 13.00 Afgang fra GoBoat.
  • 15.00 Senest tilbage hos GoBoat.

Meyers på BLOX EATS

BLOX EATS er en del af Meyers. Økologi er udgangspunktet for maden og drikkevarer i BLOX EATS.  Caféen har åbent alle ugens dage, hvor morgenmaden og Solve a Mystery afhentes. Fra BLOX EATS er der fem minutters gang til starten af Solve a Mystery-spillets start. Det forklares i materialet, der udleveres sammen med morgenmaden. Husk at fortælle dit navn og antal personer, der deltager. 

 

Solve a Mystery

Med afsæt i mordgåder begået i København, har I som gruppe til opgave at finde frem til den sande morder i sagen. Spillet tager jer på en 2 km rute rundt i de københavnske gader, hvor i løbende indsamler informationer og ledetråde, der i sidste ende skal hjælpe jer med at identificere morderen.  Mysteriet afsluttes tæt på GoBoat, så I kan gå derfra til GoBoat og på vejen købe frokost, der kan nydes i båden. Drikkevarer og snacks kan også købes hos GoBoat. 

GoBoat

Oplev København fra vandsiden. En sejltur med GoBoat med plads til 8 i hver båd er altid en intim oplevelse, der i høj grad danner rammerne for gode snakke uden forstyrrelser.  Med smuk arkitektur og historiske bygninger langs kanalerne, er sejlturen både visuelt stimulerende, men også et oplagt sted for fordybende samtaler. Der er en helt særlig ro på vandet, der åbner op for en kreativitet, der kan være svær at opnå i indelukkede rum.

goboat events og møder på vandet