KAPTAJNENS HÅNDBOG LYNKURSUS: 1 times sejlTUR

Ohøj og velkommen til Kaptajnens Håndbog!
Dette lynkursus gennemgår de vigtigste færdigheder, en rigtig kaptajn skal besidde, inden han/hun stikker til søs. Læs, se og forstå alle informationerne, og du vil være klar til at besvare quizzen nederst på siden. Når du har besvaret quizzen, modtager du en bekræftelsesmail, som du skal vise til crewet ved check-in. På den måde er crewet informeret om, at du har forberedt dig hjemmefra, og du sparer dermed tid på dagen for sejlturen. 

SIKKERHED OMBORD

De 4 No Go's

Hos GoBoat går vi rigtig meget op i jeres sikkerhed. Vi har derfor samlet det vigtigste du skal vide,  for at kunne begå dig som en ansvarlig kaptajn. Herunder kan du se de 4 No Go’s som skal overholdes af alle der sejler med GoBoat.

Det er ikke sikkert alle har samme musiksmag som dig. Der skal være plads til alle i havnen, og det er derfor ikke tilladt at medbringe højtalere ombord. 

Vi ved godt, at vandet kan være fristende, men det er ikke tilladt at bade fra vores både. Det er både for din egen og andre brugere af havnens sikkerhed.

Det er strengt forbudt at bruge havnen som toilet. Bliver du trængende undervejs, er der heldigvis tilladte toiletmuligheder på ruten. Disse er markeret på kortet i båden.

Man behøver ikke alkohol for at have det sjovt! Man må max. indtage 2 genstande pr. mand.

Adfærd og sikkerhed i havnen

Røde områder er forbudte

Selvom vi godt ved, at man får lyst til at udforske hele havnen, når man først er stukket til søs i en GoBoat – så skal man være opmærksom på, at der er områder, hvor man ikke må sejle. Det kan både skyldes lavvande og begrænsede sejlområder. Områderne er markeret med rødt på kortet.

Hvem skal du ringe til i nød?

Hvis I ender i den uheldige situation, at der sker noget med båden, der gør at I ikke kan sejle videre, kan I til hver en tid ringe til os. På kortet der hænger i båden, står et akutnummer. Ved at ringe til det nummer, får I direkte kontakt til GoBoats service kaptajn, der på kort tid kan være hos jer. 

Akutnummeret er: +45 93631984

Politiets rolle i havnen

Hos GoBoat går vi meget op i sikker færden i havnen. Derfor har vi også en tæt relation til politiet, der i sommerperioden dagligt er til stede på vandet, for at sikre alles sikkerhed. Ligesom på land, er der en række færdselsregler, man skal overholde på vandet. Disse færdselsregler har politiet til opgave at påpege, og dette gælder også for alle GoBoats gæster. Det er derfor vigtigt, at du altid lytter til politiet. Hvis du vil blive klogere på hvilke regler der gælder, kan du læse her

HOW TO

Når du skal ud og sejle i København Havn, er det godt at være forberedt.  Vi har lavet en “How To” gennemgang af den nyttige information, du skal bruge både inden, under og efter din sejltur med GoBoat.

Inden du stikker til søs

Når du er på vandet

Når sejlturen er slut

Sortering af skrald efter sejltur

Vi værner om den bæredygtige oplevelse, så vi sætter så få aftryk på naturen og på det sensitive havnemiljø som muligt. Derfor vil vi bede dig og resten af besætningen om at samle jeres affald og sortere det i vores blå skraldespande, som er placeret på broen ved udgangen. Sammen er vi med til at gøre en forskel. Tak!

Bimini information

Hvis du har lejet en båd med Bimini, skal du være opmærksom på, at båden kan have svært ved at passere under enkelte broer i Københavns kanaler grundet vekslende vandstand i Københavns Havn. Det er derfor vigtigt, at alle passagerer (udover kaptajnen) sidder oppe i fronten af båden, når I sejler under de mindre broer. 

GoBoat vinter

Brugte redningsveste

Når du sejler med GoBoat, er det altid muligt at benytte vores redningsveste. De er placeret under lugen, hvor personen der sejler båden sidder. Hvis I vælger at benytte redningsvestene, skal de efter endt sejltur, lægges under picnicbordet i båden – på den måde kan vi sørge for at spritte dem af til de næste gæster.

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude under sejlturen, og I støder ind i fortøjede både i  f.eks. Christianhavns Kanal, bedes I øjeblikkeligt ringe til akutnummeret. Akutnummeret er +45 93631984, som også kan findes på kortet. Vi skal huske altid at tage hensyn og respektere hinanden i havnen.


KAPTAJNENS ANBEFALEDE RUTE

Når du sejler med GoBoat er du din egen kaptajn. Det betyder, at du selv må bestemme, hvor du vil sejle hen. Vi har lavet et forslag til, hvor du kan vælge at sejle hen,  så du oplever det bedste af København fra vandet.

Til venstre ser I vores anbefalede rute for vores én times sejltur. I stævner ud fra GoBoat på Islands Brygge og sejler til højre under Langebro. Herfra krydser I det store havneløb og sejler forbi BLOX ind i Frederiksholms Kanal. Den hyggelige kanal tager jer bl.a. forbi Christiansborg, inden I igen kommer ud i det store havneløb. Når I kommer ud i havneløbet, skal I fortsætte til venstre. Først når I kommer forbi Inderhavnsbroen, skal I sejle til højre ind i Christianshavns Kanal. Ved Trangravsbroen skal I sørge for at holde til højre, så I kommer ind i den rigtige kanal. Når I kommer under Cirkelbroen, drejer I til venstre og sætter kursen mod GoBoat igen.   

Læs mere om Københavns seværdigheder du møder på din tur her

Quiz dig selv i Kaptajnens Håndbog

Besvar quizzen og du vil være godt forberedt til din kommende sejltur

Du skal have 8 ud af 8 rigtige for at gennemføre Kaptajnens Håndbog, ellers bedes du prøve igen. Når du har 8 ud af 8 rigtige, modtager du en bekræftelse på mail, som du skal vise til crew ved check-in. Der kan gå op til 15 minutter før du modtager bekræftelsesmailen. Hvis du ikke modtager mailen, så skriv til info@goboat.dk. Samtidig bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde dig igen. God fornøjelse!

Complete the form below to see results