GRATIS SEJLTUR TIL FOTOGRAFER

Invitation til en gratis sejltur for dig, der er glad for at tage billeder

NB! Vi har fået overvældende mange henvendelser allerede, og tager derfor ikke imod flere i denne omgang. Tusind tak for din interesse – det sætter vi stor pris på! Vi håber alligevel på at se dig på vandet i løbet af sæsonen – med eller uden dit kamera.

Tager du billeder som profession eller i din fritid, og har du sans for at fange smukke øjeblikke? Så tag dit kamera om halsen og skyd billeder af vores flotte byer fra vandet. GoBoat inviterer foto-glade gæster gratis ombord i Odense og Københavnså vores smukke byer kan dokumenteres fra vandsiden. Hvad du gør med billederne er op til dig. Vi deler dem meget gerne – men det er ikke et krav.

Du får derfor helt gratis muligheden for at  komme på en dejlig forårssejltur, hvor du kan fotografere og filme omgivelserne undervejs.

Tilbuddet gælder alle hverdage (man-tors) i april 2022 til 1 eller 2 timers sejlads. Vi kører efter først til mølle. Når du vil anvende tilbuddet, skal du blot udfylde formularen herunder. Så tjekker vi dit tidligere arbejde ud, og tilsender dig en rabatkode med 100% rabat, som du skal indtaste, når du booker. Vi forbeholder os retten til at afvise. Det er ikke muligt at sejle i Aalborg, og du bedes derfor ignorere “Aalborg” som valgmulighed i formularen nedenfor.

Vi glæder os til at sende dig ud på en oplevelse udover det sædvanlige, hvor du kan fotografere vores smukke omgivelser i København og Odense fra vandet. Vi vil gerne være med til at vise, hvor flot vores byer er fra vandet!

Praktisk

  • Vi forventer, at du har en vis erfaring inden for fotografi.
  • Du skal bruge dit eget kamera samt eventuelt tilbehør.
  • Det er ikke et krav, at du deler dine billeder med os, men vi vil sætte stor pris på det. Du vil selvfølelig blive krediteret ved brug af materialet på vores kanaler. Ønsker du at dele dine billeder, aftaler vi hvordan vi må bruge dem.
  • Du skal altid være velkommen til at bruge disse hashtags: #goboat #goboatcph #goboatodense
  • Du er velkommen til at invitere op til 7 gæster med ombord (som kan indgå som modeller/statister).