goboat streglogo top

Den lille havfrue uge

I hele uge 18 må man helt undtagelsesvis sejle ud til statuen Den Lille Havfrue og se hende fra et helt nyt perspektiv. Nu har du muligheden for at prøve en udbygget Københavner sightseeing fra vandet – helt ekstraordinært. Du kan som kaptajn på egen båd sejle ud og se Den Lille Havfrue samt Kastellet fra vandsiden.

Sejlturen ud til Den Lille Havfrue tager omkring 2,5 time. På denne smukke sejlads kan dig og dine nærmeste undervejs både nyde udsigten af Blox, Den sorte diamant, Operaen og ikke mindst Den Lille Havfrue. Så husk at booke 2,5 times sejlads, hvis du vil opleve Den Lille Havfrue fra en GoBoat.

Man må normalt ikke sejle helt ud til Langelinje, men GoBoat har fået lov til at sejle derud i hele uge 18 fra den 2. maj til den 8. maj. Vi har udvidet vores sejlkort, så du nu kan se Den Lille Havfrue fra vandet, men som sagt kun i denne periode.

Den Lille Havfrue blev opstillet tilbage i 1913 på Langelinje som en gave til Københavns kommune fra Carl Jacobsen, som var stifter af Carlsberg. Carl forelskede sig i figuren efter at have set en balletforestilling på Det Kongelige Teater, som handlede om H.C. Andersens eventyr, Den Lille Havfrue. Carl bestilte med det samme billedhuggeren Edvard Eriksen til at udføre skulpturen. Eriksen var inspireret af ballerina Ellen Price, som havde hovedrollen i balletten Den Lille Havfrue i 1909.

Er du interesseret i at høre mere om fremtidige events og temauger, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

GoBoat Aarhus
Den lille havfrue

Tilmeld dig GoBoats nyhedsbrev

* indicates required