Bliv content creator PRAKTIKANT HOS GOBOAT

Er du studerende inden for kommunikation og/eller marketing? Leder du efter en praktikplads til efteråret 2022?  Er du detaljeorienteret, og besidder en masse gå-på-mod? Kan du lide at tænke kreativt, og kunne du forestille dig at arbejde i et energisk og maritimt miljø? Så passer en praktikstilling hos GoBoat måske til dig! 

Hvem er GoBoat

GoBoat blev bragt til live i 2014 i København med et ønske om at gøre vandet tilgængeligt for alle, der har lyst til at stikke til søs. Vi arbejder for at give unikke oplevelser og uforglemmelige minder på vandet til så mange som muligt.

Hos GoBoat har vi respekt for vores omgivelser, og derfor behandler vi vandet med omtanke. Som daglige brugere af havnen har vi et ansvar for at være med til at holde den ren. Den grundlæggende tanke bag GoBoat er derfor også bæredygtig, hvilket går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer på bådene, solcellerne, der er med til at oplade dem og vores bæredygtige træ, som både pavillionen på Islands Brygge og bådenes borde er bygget i.

Vi har lige nu 12 baser lokaliseret over hele verden, herunder i København, London og Melbourne. Vi vækster flere steder i verden med nye placeringer, mens vi samtidig er ved at indføre nye koncepter. Vi har derfor hele tiden brug for nye ildsjæle, der vil være med til at sprede GoBoats maritime vibrationer.

Hvem vi søger

Vil du være med til at formidle den gode historie om en maritim oplevelsesvirksomhed i udvikling? Vi søger nemlig en content creator praktikant til vores kontor i København K, der kan bidrage til marketing- og kommunikationsteamet.

Vi leder efter en kreativ person, der formår at fortælle vores gode historier på en inkluderende og visuel måde. Hvis du kan se dig selv formidle GoBoats fortælling gennem reels, TikTok, billeder, grafiske elementer eller andet, så er praktikstillingen måske noget for dig.

Som praktikant kommer du med dit arbejde til at understøtte vores øvrige marketinginitiativer som f.eks. sociale medier, nyhedsbreve, hjemmeside m.m. Som afsender af vores oplevelse, er det vigtigt at kunne vise alt det fantastiske, som GoBoat indebærer på en sjov og inspirerende måde. Det er derfor også en stor fordel, hvis du har godt styr på, hvordan de sociale medier fungerer, hvilke formater vores content skal laves i, og at du kan være en vigtig medspiller i den kreative process. Sammen med dine nærmeste kollegaer i Marketing er målet at styrke vores visuelle profil og tage GoBoats forskellige kanaler til næste niveau.

Du kommer til at lave content, der skal bruges til flere forskellige GoBoat lokationer – både København, Odense, Aalborg og Berlin. Sammen med dine kollegaer i Marketing får du mulighed for at være med til at udvælge, hvilket udstyr vi skal købe til formålet. 

Om du læser på CBS, RUC, KU, KEA eller CPH Business eller andet er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har det kreative drive og ambitionerne til at gøre en forskel. Som praktikant vil du blive en del af et marketingteam på fire personer. Her kommer du til at have en stor indflydelse på, hvordan vi visuelt kommunikerer på vores kanaler.

Specifikke kvalifikationer og kompetencer:

 • Du er en proaktiv og ambitiøs teamplayer
 • Du er nysgerrig og har mod på at lære en masse om marketing og produktion af content til en målgruppe
 • Du er kreativ og er ikke bange for at komme med dine idéer
 • Du er en afslutter og kommer i mål med dine projekter inden for deadline. Selvom vi er et team, er det vigtigt, at du selvstændigt tager ansvar for at nå dine opgaver
 • Du har erfaring med og/eller flair for foto- og videoudstyr
 • Du har, som minimum, en smule erfaring med at klippe videomateriale og redigere billeder
 • Du har kendskab til og kan begå dig i Adobes programmer
 • Du har en god forståelse for diverse marketingkanaler, og hvilke måder der er de bedste at formidle information på

Hvorfor skal du søge praktik hos GoBoat:

 • Vi skræddersyer en praktikplan, der passer til dine kompetencer og læringsmål
 • Du vil få en mentor fra marketingteamet, som sørger for at du når dine ønskede mål med praktikforløbet
 • Du vil komme til at arbejde i en spændende, empatisk og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling 
 • Du bliver en del af et stærkt, energisk og ungt team
 • Vi har en uformel og fremtidsrettet kultur
 • Du vil have stor mulighed for at udtrykke dine idéer og udvikle dine kompetencer
 • Vi vægter det sociale aspekt højt og vi sætter altid pris på en hyggelig fredagsbar
 • Der er gratis frokostordning 
 • Mulighed for gratis GoBoat-ture – inden for rimelighedens grænser 😉
Vi forventer opstart i begyndelsen af august 2022 og praktikperioden er minimum 3 måneder. Praktikstedet er placeret centralt i København K. Vi ser helst at arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Send ansøgning (maks. 1 side) samt CV til laura@goboat.dk. Hvis du har tidligere relevant foto- eller videoarbejde, som du synes vi skal se så vedhæft gerne det. Det kan være alt fra reels, redigering af billeder eller større videoprojekter. 
 
Samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!