Sauna by GoBoat in Copenhagen

Sauna by GoBoat

Henover vinteren 2021/2022 har københavnere såvel som turister kunne opleve GoBoats sauna pop-up i Indre København. Efter en succesfuld første sæson, flyttede saunaen videre til GoBoat i Berlin. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få nyheder omkring saunaen.

Med Sauna by GoBoat nytænker vi den skandinaviske sauna-tradition, hvor man får alle glæderne ved at være ét med vandet i sikre og æstetiske rammer. Den specialudviklede, flydende sauna er designet i den skandinaviske ånd med smukt, lyst og bæredygtigt træ.

Det er ikke muligt at booke saunaen i 2024.

Sauna by Goboat

Konceptet

GoBoat åbnede i 2021 en flydende sauna på vandet i Indre København. I det nye saunakoncept er der plads til alle - lige fra den garvede saunaentusiast til nybegynderen, som blot vil nyde udsigten til naturen i æstetiske rammer.

Æstetik

Æstetik, respekt for omgivelserne og miljøet er værdier, som altid har ligget os danskere nært. I saunaen kan københavnere og besøgende turister, nu også om vinteren, nyde godt af direkte udsyn til vores bys smukke omgivelser.

Fællesskab

Sauna handler om fællesskab, velvære og kontakt med naturen. Saunaoplevelsen er ofte lig kvalitetstid og samvær. Her kan du træde ind i et åndehul i storbyens travle hverdag. Slap af i æstetiske faciliter med venner eller familie. Saunaen har plads til max 12 personer.

Velvære

At gå i sauna har ifølge sygeforsikring.dk fordele som afspænding af kroppens muskler og større blodgennemstrømning, der kan sænke blodtrykket. Derudover er saunaoplevelsen den direkte vej til velvære og følelsen af, at gøre noget godt for sig selv.

Bæredygtighed

Vi værner om den bæredygtige oplevelse, så vi sætter så få aftryk på naturen og vandmiljøet som muligt.

Derfor har vi i mange år udviklet på vores egen bådtype, der sætter nye standarder for bæredygtige oplevelser på vandet. Den flydende sauna er verdens første katamaran-båd bygget i genanvendeligt bio-komposit af 30% hørfibre og 70% basalt. Det er et højst innovativt materiale med minimal indvirkning på klimaet og lang levetid.

Saunaen er bygget af GoBoats søsterselskab SEANICS og støttet af bl.a. VELUX og Innovationsfonden.

Child playing with Røverhistorier fra havnen
Family with Vikingemissionen

GoBoat og Sauna på vandet

Grundstenene til GoBoat blev lagt af Anders, Carl og Kasper i 2013, og allerede i 2014 kom de første bæredygtige både til Københavns Havn. I dag finder du også GoBoat i Aalborg, Odense, Aarhus og på fire lokationer i Australien, tre i London samt én i Sverige og én i Tyskland.

Det næste naturlige skridt mod at åbne vandet og gøre det mere tilgængeligt for alle, ligger i at udnytte de koldere måneder, hvor vi ser knapt så mange sejlende gæster.
Idéen om en flydende sauna er derfor den oplagte mulighed for at tilbyde bæredygtige oplevelser på vandet hele året rundt.