Friends having fun in the Copenhagen canals GoBoat

Andrew Rogala

Alkoholpolitik

GoBoats alkoholpolitik er udarbejdet med hensyntagen til mange forskellige forhold. For os er frihed på vandet noget af det allervigtigste, men sikkerheden skal være i top. Der skal være plads til alle på og nær vandet, og derfor ønsker vi også at være gode naboer for andre, der bor langs havnen. Alkoholpolitikken gælder for alle, der sejler med GoBoat og skal altid overholdes.

Heldigvis overholder de fleste af vores gæster reglerne. Vi er dog nødt til at understrege, at gæster, der ikke overholder alkoholpolitikken, bliver afvist ved døren uden refundering. Tilsvarende forbeholder vi os retten til at afbryde igangværende ture på vandet, hvor en eller flere gæster ikke overholder politikken – uden refundering. Vores servicebåd sejler rundt i hele havnen for at hjælpe gæsterne. Får vi en meddelelse om fuldskab, bliver det videresendt til servicekaptajnen, der vil sejle ud for at kontrollere at alt er i orden.

Kort sagt: Få den bedste tur ved at respektere alkoholpolitikken og andre trafikanter på vandet.

Alkoholpolitikken kort og godt

Alle ombord

  • Hver person ombord må maksimalt indtage 2 genstande. Dette betyder ikke, at man kan møde op fuld og stadig tage 2 genstande med ombord. Vi tolererer ikke fuldskab.

Alkoholprocent

  • Du må kun tage øl, cider, vin og bobler med på båden samt blandingsprodukter, der er købt blandede.
  • Alkoholprocenten må maksimalt være 15% på drikkevarer med alkohol. Dvs. at f.eks. vodka og gin ikke er tilladt.

Mængde

  • Du må maksimalt tage alkohol med, der svarer til to genstande per voksen sejlende.
  • Ved en fyldt båd med 8 voksne, hvor én person er kaptajnen på hele turen, må du tage 16 øl eller to flasker vin med.

Medbragte eller købte drikkevarer

  • Du er velkommen til at medbringe dine egne drikkevarer, så længe de overholder reglerne. 
  • Du kan købe vin, bobler og øl hos GoBoat – online er hurtigst, da vi kan forberede dine varer til din tur. Men du kan også købe ved check-in.

Overtrædelse af GoBoats alkoholpolitik

  • Hvis man møder op ved check-in beruset, får man ikke lov til at sejle ud. Der vil ikke være mulighed for refundering.
  • Hvis man møder op ved check-in med mere eller stærkere alkohol end tilladt, må man først sejle ud ved bortskaffelse af alkoholen. GoBoat forebeholder sig retten til at konfiskere alkohol, der ikke er tilladt. Dette vil blive afleveret tilbage efter endt sejltur.
  • Hvis man under sejladsen er beruset, vil vores servicebåd sejle ud til båden og afslutte turen. Der vil ikke være mulighed for refundering.

Ovenstående politik kan lyde hård, men vi er nødt til at sikre vores gæsters (inkl. din) sikkerhed og sikkerheden for andre på og ved vandet. Derudover ved vi alle, at man bliver mere løssluppen, når man er beruset. Vi har desværre oplevet, at det resulterer i, at gæster springer i vandet, larmer eller urinerer i vandet. Ingen af delene er tilladt. Endeligt skal vi passe på andre brugere af havnen. Fuldskab øger desværre risikoen for påsejlinger på vandet og af fartøjer der ligger fortøjet. Det skal vi undgå for alle skyld. 

Vi håber på forståelse og er sikre på, at I får en dejlig tur i Københavns Havn.

På forhånd tak, fordi I hjælper os med at gøre havnen til et trygt og rart sted for alle at være.