English flag
 

Oplevelsen

HVAD ER GOBOAT

Lej en GoBoat, få en unik oplevelse og nyd byen, havnen og de smukke og hyggelige kanaler fra vandet. Man kan sidde op til 8 personer i bådene, og det kræver hverken bevis eller erfaring at sejle båden.

SÅDAN FUNGERER DET

BOOK

Asset 1

Første skridt er at booke en båd på vores hjemmeside.

CHECK IND

Asset 2

Når du ankommer til Goboat skal du checke ind hos personalet.

CHECK UD

Asset 3

Når sejladsen er færdig skal du checke ud hos personalet.

GØR NOGET SÆRLIGT

Tag ud og oplev København fra et nyt perspektiv, og udforsk havnen i dit eget tempo. Hvad enten der er tale om fødselsdag, firmaevent eller romantik, vil GoBoat sætte en ny og unik ramme.

 

Goboat egner sig i særdeleshed også til kvalitetstid med familien, og i kan trygt tage børnene med om bord.

To børn i redningsvest, der samler skrald med et fiskenet.

Skraldepirater

GoBoat-crewet rekrutterer dagligt ’skraldepirater’, som bliver udstyret med fiskenet og en mission om at samle skrald i Københavns kanaler. Indsatsen bliver selvfølgelig belønnet med en stor tak og en lille overraskelse.

Vis hvad bæredygtighed er

Giv børnene et indblik i, hvad bæredygtighed er, og lad dem komme i nærkontakt med naturen og vores levende havn.

Har du noget som du vil fejre?

GoBoat er med stor succes blevet brugt til at fejre veloverståede eksaminer, et nyt job, et kommende otium og frierier. Du kan dekorere båden, som du vil med blomster, balloner, og hvad du ellers har lyst til, så længe den leveres tilbage i samme stand, som du lejede den.

Mærkedage

Hold din fødselsdag eller mærkedag på vandet med dem du holder af. Lad en af havnens oaser danne ramme om en herlig picnctur i det blå, hvor du kan fejre dagen i unikke rammer, som både giver dig og dine gæster en festlig og uforglemmelig oplevelse.

Billede af at der bliver skænket et glas vin i solen.

Romantik på vandet

Findes der noget mere romantisk end at tøffe gennem Københavns skønne kanaler og havneløb med kolde bobler i glasset og en lækker mad i picnickurven? Hvad enten det er første date, en årsdag eller en parmiddag med vennerne, så sørger GoBoat for forarbejdet og rammerne.

Firmaarrangementer og events

Hvad enten du som privatperson eller firma ønsker at afholde et arrangement, så vil vi meget gerne hjælpe med at gøre netop dit arrangement unikt. Vi har en bred vifte af musikere, forfattere og foredragsholdere, som kan bookes alt efter arrangement og ønske, og som vil sejle med jer i vores event-båd og give et intimt live-arrangement i en af havnens små oaser. Kontakt: event@goboat.dk

Familietur

En tur på havet byder på enestående samvær og sjove oplevelser for hele familien. Tag familien med om bord og få en uforglemmelig dag i børnehøjde. En sejltur i en GoBoat er nemlig også en oplevelse for familiens mindste.

Se byen

Tag ungerne med ud i en GoBoat og lad dem få et indblik i havnens historie og seværdigheder.

HVAD DU KAN SE

AMALIENBORG SLOT

Amalienborg slotsplads hovedresidens for den danske monoark. Slotspladsen består af fire ens palæer, som omkranser en ottekantet slotsplads, i midten er pladsen ses en ryttersstatue af Frederik V.

SKUESPILHUSET

Skuespilhuset er navnet på det kongelige Teater. Huset er placeret helt ud til vandet ved Kvæsthusbroen i Frederiksstaden og har i alt tre scener med plads til hhv. 650, 200 og 100 tilskuere.

CPH STREET FOOD

I en nedlagt industrial på Papirøren, Holmen, holder Copenhagen Street Food til. Hallen er, som navnet på den kunstige ø antyder, tidligere brugt som lager for papir, nærmere bestemt avispapir. Men i dag er stedet hjem for gademad, kunst, dj’s og grøn tænkning.

OPERAEN

Den Kongelige Opera er den førende opera i Skandinavien med en lang og traditionsrig historie. I 2005 fik Den Kongelige Opera med det nye operahus på Holmen fantastiske rammer til at indfri det store kunstneriske potentiale, som kompagniet rummer.

CHRISTIANIA

Christ. Fristaden Christiania er et grønt og bilfrit område, bedst kendt for sit alternative samfund og ikke mindst hashhandlen på Pusher Street. Fristaden er en blanding af kreative huse, workshops, gallerier, spillesteder, billige spisesteder og smuk natur.

VOR FRELSERS KIRKE

Vor Frelsers Kirke ligger i Sankt Annæ Gade på Christianshavn. Kirken er mest kendt for sit spiralsnoede spir, men den rummer også en imponerende, udskåret orgelfacade fra 1698.

FÅ ET NYT PERSPEKTIV GENNEM EN

GUIDE TIL KØBENHAVNS HAVN

Selvom du selv sidder ved roret, og du bestemmer din egen sejlrute i Københavns Havn, er der meget inspiration at hente til din tur gennem kanalerne. Vi kommer gerne med forslag til smukke og interessante ruter, og vi ser frem til at guide dig på helt nye og inspirerende måder inden længe.