English flag
 

Goboat byder på

muligheder for alle

FÅ ET NYT PERSPEKTIV GENNEM EN

GUIDE TIL KØBENHAVNS HAVN

Selvom du selv sidder ved roret, og du bestemmer din egen sejlrute i Københavns Havn, er der meget inspiration at hente til din tur gennem kanalerne. Vi kommer gerne med forslag til smukke og interessante ruter, og vi ser frem til at guide dig på helt nye og inspirerende måder inden længe.

 

Se vores kort over Københavns havn klik her.

TAG UD OG

gør noget særligt

Tag ud og oplev København fra et nyt perspektiv, og udforsk havnen i dit eget tempo. Hvad enten der er tale om fødselsdag, firmaevent, romantik, eller polterabend, vil GoBoat sætte en ny og unik ramme.


Goboat egner sig i særdeleshed også til kvalitetstid med familien, og i kan trygt tage børnene med om bord.

To børn i redningsvest, der samler skrald med et fiskenet.

Skraldepirater

GoBoat-crewet rekrutterer dagligt ’skraldepirater’, som bliver udstyret med fiskenet og en mission om at samle skrald i Københavns kanaler. Indsatsen bliver selvfølgelig belønnet med en stor tak og en lille overraskelse.

Vis hvad bæredygtighed er

Giv børnene et indblik i, hvad bæredygtighed er,  og lad dem komme i nærkontakt med naturen og vores levende havn.

Polterabend

GoBoat er med stor succes blevet brugt til alt fra parmiddage og fødselsdage til frierier og polterabender. Du kan dekorere båden, som du vil med blomster, balloner, og hvad du ellers har lyst til, så længe den leveres tilbage i samme stand, som du lejede den.

Mærkedage

Hold din fødselsdag eller mærkedag på vandet med dem du holder af. Lad en af havnens oaser danne ramme om en herlig picnctur i det blå, hvor du kan fejre dagen i unikke rammer, som både giver dig og dine gæster en festlig og uforglemmelig oplevelse.

Billede af at der bliver skænket et glas vin i solen.

Romantik på vandet

Findes der noget mere romantisk end at tøffe gennem Københavns skønne kanaler og havneløb med kolde bobler i glasset og en lækker mad i picnickurven? Hvad enten det er første date, en årsdag eller en parmiddag med vennerne, så sørger GoBoat for forarbejdet og rammerne.

Firmaarrangementer og events

Hvad enten du som privatperson eller firma ønsker at afholde et arrangement, så vil vi meget gerne hjælpe med at gøre netop dit arrangement unikt. Vi har en bred vifte af musikere, forfattere og foredragsholdere, som kan bookes alt efter arrangement og ønske, og som vil sejle med jer i vores event-båd og give et intimt live-arrangement i en af havnens små oaser. Kontakt: event@goboat.dk 

Familietur

En tur på havet byder på enestående samvær og sjove oplevelser for hele familien. Tag familien med om bord og få en uforglemmelig dag i børnehøjde. En sejltur i en GoBoat er nemlig også en oplevelse for familiens mindste. 

Se byen

Tag ungerne med ud i en GoBoat og lad dem få et indblik i havnens historie og seværdigheder.

Om Goboat

Billede af bådbroen på Islands Brygge. Træplanker fra Kebony

BÆREDYGTIGHED

GoBoat er udviklet med udgangspunkt i den gode, bæredygtige oplevelse. Vi ønsker at behandle vores omgivelser med respekt og bevare havnen ren og uberørt af vores både. Denne grundlæggende tilgang går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer, der oplades af solceller, vores økologiske vine, drikkevarer og mad til det bæredygtige træ, som vores pavillon og borde er bygget i.
.

Billede viser en solnedgang i København.

GOBOAT-ÅNDEN

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder. Ideen er opstået på baggrund af en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet giver. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Billede af bådsejl på en sommerdag

MARITIME VÆRDIER

Har du tænkt over, hvorfor vi vinker og smiler mere til hinanden, når vi opholder os på vandet? Når man sejler, opstår et helt særligt fællesskab, som vi har forelsket os i. Hos GoBoat ønsker vi at videreføre den helt særlige maritime stemning ved at gøre sejloplevelsen tilgængelig for alle. Alle bør opleve følelsen af frihed til havs, det unikke kodeks mellem sejlende og muligheden for at opdage og udforske havnens gemte kroge.

twogirls-sailing

SAMVÆR

Når du lejer en GoBoat, får du en unik mulighed for samvær i anderledes og smukke omgivelser. Picnicbordet er placeret centralt i midten af vores GoBoats og indbyder til hyggelige stunder med god mad, vin og samtaler, mens København langsomt glider forbi. De lydløse motorer er med til at sikre en rolig atmosfære, og rammerne er sat til en uforstyrret oplevelse med mennesker, du holder af.

the_goboat_low

THE GOBOAT

Båden er designet til at give den bedst mulige brugeroplevelse i et sikkert og funktionelt miljø, hvor følelsen af frihed, velfærd og socialt samvær er i fokus. Designet er karakteriseret af fine linjer og bløde afrundede kanter, som lægger op til afslappet samvær og interaktion med omgivelserne. Det sociale samvær understøttes yderligere af picnicbordet i midten, hvor der er god plads til at nyde medbragt mad- og drikkevarer.

Bådens innovative skrog med ‘wave piercing’ design garanterer en sikker og behagelig sejlads.

Båden er styret af en elektrisk motor fra Torqeedo, som svarer til en 1,5 hestekræfters benzinmotor og har en topfart på 6,5 km/t eller 3,5 knob (1 knob = 1,852 km/t). Motoren er lydløs, så der er rig mulighed for samtale og fordybelse. Motoren drives af bådens batterier, som oplades af solcellerne på taget af vores pavillon, så du kan nyde sejlturen med god samvittighed.

Alle bådene er designet og udviklet af RAND Boats og er af typen ‘RAND Picnic’. RAND Boats er ejet af Carl Kai Rand, som også er en af de 3 iværksættere bag GoBoat.