English flag
 

Om

OM GOBOAT

Billede af bådbroen på Islands Brygge. Træplanker fra Kebony

BÆREDYGTIGHED

GoBoat er udviklet med udgangspunkt i den gode, bæredygtige oplevelse. Vi ønsker at behandle vores omgivelser med respekt og bevare havnen ren og uberørt af vores både. Denne grundlæggende tilgang går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer, der oplades af solceller, vores økologiske vine, drikkevarer og mad til det bæredygtige træ, som vores pavillon og borde er bygget i.
.

Billede viser en solnedgang i København.

GOBOAT-ÅNDEN

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder. Ideen er opstået på baggrund af en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet giver. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Billede af bådsejl på en sommerdag

MARITIME VÆRDIER

Har du tænkt over, hvorfor vi vinker og smiler mere til hinanden, når vi opholder os på vandet? Når man sejler, opstår et helt særligt fællesskab, som vi har forelsket os i. Hos GoBoat ønsker vi at videreføre den helt særlige maritime stemning ved at gøre sejloplevelsen tilgængelig for alle. Alle bør opleve følelsen af frihed til havs, det unikke kodeks mellem sejlende og muligheden for at opdage og udforske havnens gemte kroge.

To piger holder tøsetur på en Goboat med vin og tapas.

SAMVÆR

Når du lejer en GoBoat, får du en unik mulighed for samvær i anderledes og smukke omgivelser. Picnicbordet er placeret centralt i midten af vores GoBoats og indbyder til hyggelige stunder med god mad, vin og samtaler, mens København langsomt glider forbi. De lydløse motorer er med til at sikre en rolig atmosfære, og rammerne er sat til en uforstyrret oplevelse med mennesker, du holder af.

OM BÅDEN

Billede viser den foreste del af en båd hos Goboat

Båden er designet til at give den bedst mulige brugeroplevelse i et sikkert og funktionelt miljø, hvor følelsen af frihed, velfærd og socialt samvær er i fokus. Designet er karakteriseret af fine linjer og bløde afrundede kanter, som lægger op til afslappet samvær og interaktion med omgivelserne. Det sociale samvær understøttes yderligere af picnicbordet i midten, hvor der er god plads til at nyde medbragt mad- og drikkevarer.

Bådens innovative skrog med ‘wave piercing’ design garanterer en sikker og behagelig sejlads.

OM OS I GOBOAT

Billede af ejerne af Goboat

For at sikre en god oplevelse med GoBoat har vi samlet et stærkt mandskab af dygtige unge mennesker. Vores besætning sørger altid for at sende alle vores gæster ud på eventyr med ekspertinstruktioner, et smil og en god følelse af sikkerhed.

SAMARBEJDSPARTNERE

Torqeedo logo
Exide logo
Gaia Solar Logo
Helly Hansen Logo
kebony
Tuco Marine Logo

PRESSKIT

Hvis du er interreseret i at skrive om GoBoat så kontakt os for mere info