English flag
 

Kultur

SAMARBEJDSPARTNERE

 • TORQEEDO

  TORQEEDO

  Det tyske firma Torqeedo er vores samarbejdspartner inden for elmotorer. Torqeedo er producent af verdens mest avancerede og driftsikre elmotorer og verdens førende på området.

 • EXIDE TECHNOLOGIES

  EXIDE TECHNOLOGIES

  Exide Technologies er en global leverandør af batteriløsninger og har opbygget en betydelig erfaring og forskning samt udviklet kapaciteter i løbet af sine 120 år i branchen. Det gør dem til en ideel partner for GoBoat. Exide leverer batterier, som oplader vores elektriske motorer.

 • GAIA SOLAR

  GAIA SOLAR

  Som den førende danske leverandør af solcellesystemer er Gaia Solar visionære og fremadskuende. De har intelligent integreret deres systemer i arkitekturen på vores pavillon og deres solpaneler sikrer, at du kan tage en tur i en af vores både uden at forurene den smukke havn.

 • HELLY HANSEN

  HELLY HANSEN

  Helly Hansen sætter en ære i at føre en bæredygtig politik både i forhold til produktion og miljø. Det er derfor med stor glæde, at vi kan udstyre alle vores gæster med redningsveste fra Helly Hansen.

 • KEBONY

  KEBONY

  Vores bæredygtige, norske ven Kebony har udstyret os med al det smukke træ, som er en hoveddel af pavillonen, bådebroen og bordene på bådene.

 • TUCO MARINE GROUP

  TUCO MARINE GROUP

  GoBoat og Tuco Marine deler en passion for innovation og prøver at udfordre grænserne for udvikling af mere bæredygtige produkter, som påvirker miljøet mindre. Tuco Marine Group har således deltaget i udviklingen af vores GoBoats.