English flag

GOBOAT PRÆSENTERER

BEATS & BØLGER

BEATS & BØLGER

Oplev solen gå ned over byens tage og kom med ud på dybt vand med musikoplevelser, der sætter sig lige i hjertet.

Beat & Bølger er vores nye koncertkoncept, som tager dig med ud i Københavns Havn og Kanaler, hvor vi vil præsentere dig for flydende koncerter under åben himmel.
Med byens liv og lys som kulisse kommer vi til at undersøge byens egen akustik, og med musikken saligt vuggende for ørene, kommer du til at se byen fra en helt ny vinkel; og pludseligt er der noget helt vildt poetisk over en nedlagt fabrik eller en husbåd i vandkanten…

Beats&Bolger2016

I år præsenterer vi et varieret musikprogram på tværs af genrer, så hvad enten du er til pop, klassisk, opera, jazz eller spoken word – så skal du være velkommen!


Vores vision er at få fokus tilbage på musikken og kunsten. For mange mennesker er musik blevet en brugsvare, der enten skal sælge et produkt eller noget, som kører i baggrunden, mens vi arbejder, sidder ved computeren eller laver noget andet. Med Beats & Bølger kommer du helt tæt på musikerne og den levende musik.


Vi har udvalgt skønne og uudforskede områder i Københavns Havn, hvor omgivelserne, vandet og det sociale i at være sammen om noget smelter sammen med musikken, mens solen går ned over byens bygninger.


Vores picnic-både er designet med et bord i midten og med plads til 8 personer, således at det sociale i at sejle sammen er i fokus. Vores både støjer minimalt, så du kan sagtens føre en samtale, tale om byen, hverdagen eller sågar livet. Du kan enten tage alle dine venner med og booke en hel båd, eller du kan købe en enkelt billet og opleve hvordan den helt specielle følelse af at opleve noget sammen med andre mennesker, sætter sig i hjertet.
Måske møder du en ny ven i båden, en ny kollega eller en kæreste?


Der sker noget helt specielt til vores koncerter, hvor vi er ude på vandet, kan mærke luften i ansigtet og dufte saltvandet fra byens kanaler. Vi oplever det selv som en form for salighed – men vigtigst af alt – det giver plads til at fokusere på musikken. For de 199 kr., som billetten koster, får du både en 2 timers sejltur og en koncertoplevelse med din yndlingskunstner.
Når koncerten er slut, er der en fin lille sejltur hjem til basen på Islands Brygge, og her kan du så nyde synet af byen set fra vandet og samtidig lade musikoplevelsen synke ind. På den måde er det en ganske anderledes oplevelse end at gå ind i et koncertsal, hvor der bliver snakket løs, sms’et, tjekket mail og stresset videre ud i byen, så snart koncerten er færdig. De billeder af byen og havnen, du ser på vej ud til koncerten og på vej hjem fra koncerten bliver en del af det musikalske indtryk, som koncerten giver. Du kommer til at se byen, havnen og dine medmennesker i et nyt lys, og koncerten bliver en zen-oplevelse, som giver dig fornyet lyst til at udforske musikkens forunderlige verden.


GoBoat-konceptet er grundlagt og baseret på den særlige maritime oplevelse, som vi selv har forelsket os i, og som vi bestræber os på, at alle vores sejlende publikummer skal opleve. At sejle skal være tilgængeligt for alle, og derfor kræver det intet sejlbevis at sejle vores både.
Hvis det lyder for godt til at være sandt – så kom selv forbi til en af sommerens 14 flydende koncerter – vi glæder os til at møde dig!


Kærlige og maritime hilsner fra GoBoat.