English flag

GOBOAT PRÆSENTERER

BEATS & BØLGER

BEATS & BØLGER

Vuggende musikalske oplevelser i aftensolen

Beats & Bølger er vores koncertkoncept, hvor vi tager dig med ud i Københavns Havn og kanaler for at præsentere dig for flydende koncerter under åben himmel.

 

Med byens liv og lys som kulisse kommer vi for tredje år i træk gennem 5 koncerter til at udforske byens egen akustik. Med musikken saligt vuggende for ørerne, kommer du til at se byen fra en helt ny vinkel; og pludseligt er der noget vildt poetisk over en nedlagt fabrik eller en husbåd i vandkanten…

A-SKILT_BB_PLAKAT_50x70cm_PRINT_NY_WEB

KONCEPTET

Der sker noget helt specielt til vores flydende koncerter, når man kan mærke luften i ansigtet og dufte saltvandet fra byens kanaler. Vi oplever det selv som en form for salighed, som giver ro til at fokusere på musikken.

 

Billetten inkluderer sejltur i havnen og en koncertoplevelse med din yndlingskunstner. På aftenen møder du op hos GoBoat på Islands Brygge 10, 2300 KBH S. Her bliver du modtaget af en af vores finke medarbejdere, som viser dig på plads i en af vores både. Du kan købe drikkevarer hos os – men du er også meget velkommen til at medbringe dine egne, ligesom du også skal være mere end velkommen til at tage mad med. Alle både er udstyrede med redningsveste, og alle må sejle vores både, da de maks. kan sejle hvad der svarer til 6 km/t.